| Paulxl2 a întrebat:

Buna am 24 de ani și aș vrea să mă apuc de un sport care să-mi dezvolt încrederea, box, kickbox, judo etc mai sunt bun la vârsta asta? Normal până la câți ani ești bun pentru astfel de sporturi?

5 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Incearca Krav Maga, pentru ca la varsta ta, de exemplu la judo or sa strambe din nas ca esti prea batran si nu o sa mai ajungi in competitii, cu toate ca dpdv al eficacitatii ca arta martiala e o basina amarata, iar dpdv al "cat de bun e pentru sanatate" e o *TAMPENIE*... am facut un antrenament, si m-a durut capul, prea multe chestii la care ajungeam cu capul la podea angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este târziu pentru a avea o cariera, nu pentru a practica sporturile menționate de tine.
Pana la vârsta la care ești pregătit fizic și mental, am văzut și la 37 care se apucau de Taekwondo.

| Cehoslovacia a răspuns:

Nu mi se pare tarziu nici pentru performanta, daca prinzi destul de repede si esti pasionat poti sa iti faci si o cariera cu toate ca ai 24, trebuie multa munca in schimb.
daca te intereseaza doar de intretinere, atunci poti sa te apuci si la 35-45-50 etc happy

| 3824060673 a răspuns:

Cum să nu fii bun? Din ce cauză vrei să faci sporturile astea?
Salut

| Mivelyn a răspuns:

Salut Paul, esti inca tanar si ai viata inainte. Apuca'te de sport, de box, kickbox nu e tarziu. Dar sa nu uiti cateva lucruri : - sa nu iti dezvolti prea tare increderea si dupa sa ii provoci pe cei de varsta ta, multi dintre ei poate practica sportul de la 10 ani. Iar al doilea lucru sa nu uiti in sport increderea iti vine prin multa munca si pasiune. Bafta!