|

Buna am inceput un ciclu de steroizi Metan-Drol (Danabol) ieri, iau cate 1 pe zi, plus liv52 3 pe zi.Nu il combin cu nimic, am 5 mese pe zi +antrenament in fiecare zi.Intrebarea mea este, odata ce am inceput ciclul trebuie sa iau in fiecare zi chiar daca nu am antrenament in acea zi? Si as mai vrea sa stiu in cat timp apar rezultate de la el.Dau funda.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Steroizii sunt ilegali in toate tarile UE. deci sunt rahaturi. danabolul nu se ia singur. se aromatizeaza ffff mult. te-ai bagat intr-un rahat mai mare decat tine. daca o sa continui doar cu danabol si nu pui tamoxifen, clomid si pregnyl ca pct si ciclul cu un inhibitor de aromatizare testiculele tale vor fi cat alunele pentru 6-18 luni dupa ciclu + ginecomastie + rinichi praf, ficat praf. cu 3 pastile de liv te asa pe ele.

daca esti prost si nu stii un domeniu, nu te arunci ca vita cu capul in gard.
ciclu = 2 sau mai multi steroizi, care luati impreuna se ajuta reciproc sa iti mentina corpul pe o linie normala dpdv hormonal

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cateva luni se vad.Acum nu vreau sa iti tin morala, dar mai bine iei suplimente la greu si sa iti distrugi numai ficatul decat intreg organismul cu anabolizantele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia sinthol, te duci mai repede, si daca ia-i luat de pe net, cine stie ce facaturi iei.ai grija de tine.se moare repede din asta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru express11):

Nu sunt facaturi, stiu sigur...le-am laut de pe esteroizi.com. Odata ce am inceput ciclu de steroizi trebuie luat in fiecare zi chiar daca nu am antrenament in acea zi?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fier):

Steroizii nu ii cumperi de pe site.sunt interzise.este un site fantoma.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează