| AAnonimus1999 a întrebat:

am o lună de când iau proteine și mâine se face o săptămână de când am făcut pauză de suplimente și vreau mâine sa fac niste analize și vreau să știu dacă iasă la analize că iau suplimente deoarece ai mei nu stiu, multumesc

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Suplimente = mâncare. Nu iasa nimic, nu se întâmpla nimic este pur si simplu mancare sub forma de pudra gandita in scopul următor "n-ai timp sa stai sa manânci sau poate nu poti manca dimineata, dar cu toate aste trebuie sa iti atingi target-ul de macronutrienti" aici intervine pudra proteica simplu si rapid. O torni in shaker cu apa/lapte ai baut-o si aia e. Ti-ai luat macronutrientii care puteai sa ti iei poate din 150g piept de pui.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta la prostiile astea. Azi-maine astia or sa desfiinteze mancarea naturala complet. Ne vor da niste pastile: una dimineata, una la pranz si una seara. Pentru ca vom fi prea grabiti si nu vom mai avea timp sa stam relaxati la masa si sa ne ospatam din bucate traditionale. happy Nici la servici n-o sa mai mergem, o sa stam pe scaun acasa si o sa lucram din fata calculatorului. Nici la wc n-o sa mai fie nevoie; ce sa elimini din pastilele alea? Incet-incet n-o sa mai fim noi, ci niste alter-ego-uri. Acum, fara gluma, lasa chestiile astea si stai colo la masa si savureaza deliciul alimentelor preferate. Chiar si pofta pe care o simtim si faptul ca salivam cand avem in fata alimente bune contribuie la buna asimilare si dezvoltare a noastra pe toate planurile. Saliveaza cineva in fata unei pastile? sau simte ca are pofta de ea? Think about.