| Andy091193 a întrebat:

Buna,as vrea sa stiu, daca voi consuma Gainer avand 186cm si 67 de kg, in acelasi timp facand si sala. Cate kg voi putea adauga intr-o luna?

10 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Depine ce gainer folosesti. Daca ai bani ti-as recomanda unul de calitate cum ar fi Serious Mass de la ON.Costa 154 de lei un borcan de 2.7 kg.Vei creste foarte bine cu el.Iti recomand!

| Generalul a răspuns:

Nu te gandi neaparat ca vei castiga kg, ci doar ca vei castiga masa musculara, iar greutatea poate ramane aceeasi.

| cristi1505 a răspuns (pentru Generalul):

Cum nu va castiga in greutate? Greutatea nu va ramane la fel e logic.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Generalul):

CUM naiba sa ramana greutatea la fel daca iti maresti masa musculara?

Muschii au greutatea lor, sunt chiar mai grei decat grasimea.

| Andy091193 explică (pentru Generalul):

CUm sa nu creasca masa daca cresc muschii? ERONAT!

| Generalul a răspuns (pentru Andy091193):

Http://www.ehow.com/how_2307424_get-defined-muscle-gaining-weight.html

http://stronglifts.com/how-to-build-muscle-without-getting-bulky/

La asta ma refeream poate nu m-am exprimat bine, stiu de la un prieten care merge regulat la sala ca nu s-a ingrasat decat foarte putin, dar a reusit sa-si transforme o mare parte din grasime in muschi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Generalul):

E IMPOSIBIL anatomic sa-ti transformi grasimea in muschi. Tu esti genul care nu a citit o carte in viata lui, nu? laughing

Singura metoda sa-ti mentii greutatea e sa arzi grasime si apoi sa cresti in muschi, spre exemplu arzi 2 kg de grasime si apoi pui 2 kg de muschi.

| Generalul a răspuns (pentru Cosmin86):

Copilas, am citit probabil mai multe carti decat ai tu in biblioteca de lemn masiv din '70 plina cu mileuri si pesti de sticla ori si Sandra Brown a mamicii. Nu am stat sa explic tot procedeul chimic prin care se arde grasimea si se formeaza muschiul si nu am 3 ani sa cred ca pui o batista peste grasime si o transformi in altceva. Ideea de final, ca prietenul meu care merge la sala, sau altii care urmeaza antrenamente/diete specifice a inlocuit grasimea cu muschii si nu a castigat multa greutate. E asa greu de inteles?

Ca si cum as zice ca am mers intr-o vacanta Italia si am facut pana acolo din Romania 15 ore si tu imi spui ca e imposibil sa fac distanta asta MERGAND intr-un interval asa scurt, fara a lua in calcul faptul ca a merge este sinonim in contextul asta cu "a te deplasa", care se poate face si cu masina/avionul sau Dacia lui taicatu.

Daca esti asa citit si informat de ce nu i-ai dat tu un raspuns lui Andy in loc sa incerci sa faci misto de altii?

| Andy091193 explică (pentru Cosmin86):

E posibil sa transformi grasimea in muschi, a citit si eu asta undeva. Pentru asta trebuie sa treci la stimulatoare cardio si sa ridici pulsul la o anumita viteza (se calculeaza dupa o formula), atunci grasimile incep sa arda si sa se transforme in energie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andy091193):

In energie, nu in muschi happy

Adica arzi grasimea.