anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai bune exercitii pe care le stiti pentru arderea grasimii de pe coapse si tonifierea picioarelor? As vrea sa obtin acel thigh gap. Desi sunt slaba (50 kg si 167 cm), nu e conformatia mea sa am. Intotdeauna am dat jos tesut adipos din partea superioara a corpului (solduri, talie, burta, brate). Picioarele au ramas intotdeauna la fel. Desi am un mic spatiu intre picioare pentru ca am slabit 13 kg, nu prea e accentuat si as vrea sa-l fac mai pronuntat. Am cautat exercitii de genul, dar mi-as dori ceva cu adevarat eficient. M-ar ajuta extrem de mult sa-mi dati link catre niste exercitii care stiti ca dau rezultate. Si cam in cat timp se vad? Mie una mi se par exagerate titlurile,, Obtine thigh gap in 15 zile!". Cred ca poate dura si luni. Dar vreau parerea voastra. Si inca o intrebare: daca, sa zicem, obtin ceea ce mi-am propus si ma las de exercitii, picioarele vor reveni la forma normala? Adica trebuie sa fac exercitiile constant? Funda happy

3 răspunsuri:
| stefi055 a răspuns:

Buna! Am prietene care au incercat acest antrenament scurt(are 10 min) https://www.youtube.com/watch?v=Jg61m0DwURs si a dat si rezultate bune. Cam in 3 saptamani s-au vazut rezultatele. Si da, daca te lasi de exercitii, picioarele vor tinde sa revina la forma normala, evident nu brusc, ci mai lent. Eu zic ca dupa ce ajungi la picioarele pe care ti le doresti, sa continui cu exercitiile mai rar ( macar o data la 3-4 zile). Ai grija si cu alimentatia, pentru ca degeaba faci sport daca mananci nesanatos. Mananca mai putine dulciuri si evita prajelile si mancatul dupa ora 19 seara. Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru stefi055):

3 saptamani = apa de ploaie, ai nevoie de 1 an sa vezi rezultate serioase. Chiar 2-3 ani.

| Reghqen a răspuns:

167 centimetri și 50 kg și tu vrei să arzi grăsimea de pe coapse și să îți tonifici picioarele?
În primul rând mânăncă mai mult că ești prea slabă, ar trebui să ai undeva pe la 57-60 kg și o să arăți bomba.
Mânăncă și antrenează-te de 2-3 ori pe săptămână nu mai mult, și ține minte că mușchii se dezvolta când se odihnesc, in zilele de pauză.
Aleargă, fă genuflexiuni, sărituri, săritul corzii, mergi 30 de minute minim (asta o poți face zilnic, mișcarea e foarte bună și sănătoasă).
Pe Youtube găsești multe video-uri, caută și fă acele exerciții de 2-3 ori pe săptămână și după 5/6 luni vei observa primele relultate mediocre, rezultatele adevărate cum a spus și Cosmin86, apar după ani de zile și de muncă.
Oricum acasă se lucrează puțin mușchii, se dezvolta mai bine la sala.

Spor la exerciții, te-am pupat