| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Ce șanse are naționala de fotbal a României cu Austria?

15 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Nu cred ca au, football-ul romanesc este vraiste de ceva timp

| Ambivert a răspuns:

Nu prea are sincer! Și la nivel de cluburi presimt ca o sa ne facem din nou de ras în Europa

| Cipi1212 explică (pentru Ambivert):

Referitor la cluburi, este în regulă ca FCSB să ia cei mai buni jucători din Liga 1 și celelalte echipe să fie slăbite? Parcă FCSB ar fi naționala României. Eu cred că lui nea Becali nu îi place concurența.

| Ambivert a răspuns (pentru Cipi1212):

Maxim în optimi o sa ajungă. Este, ca el are mulți bani și e ambițios, orgolios.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Cipi1212):

Si Bayern Munchen a procedat la fel de mai multe ori. Superliga se numeste liga 1 e gresit laughing Gigi e smecher, ai vazut pana in ce faza a ajuns in sezonul trecut in EL?

| Cipi1212 explică (pentru UnchiulRamiz):

Nu cred că FCSB va mai avea aceeași succes anul acesta.

Tu vrei an de an? La ce fotbal amarat avem, e bine optimi sau sferturi o data la 10 ani de EL. Au fost si optimi cu Chelsea prin 2015 sau 2014 nu mai stiu exact, i-am batut la Bucuresti cu gol Rusescu, Chelsea castiga atunci trofeul.

Tocmai, nu vreau an de an. O dată la 100 de ani pentru FCSB.

Ciudosule! Ești rapidist sau cu cățeii? Numai fraierii mai cred ca nu e Steaua.

Steaua este in liga a doua.

| Alex765431 a răspuns:

Şanse minime.

| Cipi1212 explică (pentru Alex765431):

Merită un optimism chiar dacă este unul moderat.

| georgel101 a răspuns:

Avem sanse destul de bunicele, pentru unii jucatorii, de exemplu Chiriches, Cretu, Mitrita sunt in cea mai buna forma al lor dupa ceva timp + au si austriecii niste jucatori de temut dar si noi(Ratiu gen) si s-ar putea sa castigam cu un 2-0 sau 2-1