anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce sport sa fac pentru picioare si fese, sunt slaba la picioare, desi am burta crying nu imi place, as vrea sa slabesc la burta si sa fac muschi la picioare. Dati-mi idei ce sa fac, ca sa am picioare mai groase(ma refer la coapse) pe deasupra sunt si inalta sad si nu imi sade bine slaba crying (18 ani am ) Va rog, urgent vreau picioare mai groasebig grin multumesc, dau si funda la cel care ma ajutat, si de raspunsul caruia mam putut folosiwinking

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wintermee11 a răspuns:

Si mersul pe jos te. ajuta mult. dar atentie, cand zic mersul pe jos..ma refer la cel putin 90 de minute. un mers mai alert si pe alocuri in parcuri, parculete poti combina cu alergari usoare..trebuie ceva munca si ambitie sa stii..doar nu ne jucamwinkingSi nu se pune mersul pana la piata sau dupa shaorma.Succes!;-)

| CoquineNoire a răspuns:

Picioarele groase implica dezvoltarea muschilor.
mers pe bicicleta, role, inot, alergari, diverse exercitii, care se gasesc pe net.
si pentru burta, abdomene, desigur, maxim 100 pe zi, cu pauze, si mai usor cu bauturile acidulate, dulciurile, grasimile.
fa totul cu placere si rezultatele nu vor intarzia sa apara.
si un abonament la sala nu ar strica, e maxim 100 lei pe luna, dar ai parte de un antrenament sustinut de un instructor specializat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare asta, cu imbatranitu rolling on the floor

| EvangelineLovin a răspuns:

Cauta pe net tae bo basics (youtube), si daca te tii de ele o sa vezi ca faci muschi la picioare, si o sa inveti si sa te aperi. si e si distractiv.

| Spitz10 a răspuns:

Sunteti prosti. Daca vrea sa slabeasca ar trebui sa faca alergare o data pe zi, dar la aceeasi ore, si sa alergi cam 2 ore sau o ora.Ai mai putea sa mananci o data pe zi o salata sau ceva asemanator.La sfarsitul zilei poti incerca niste abdomene, dar nu multe pentru ca vei face o febra musculara de te ia naiba.De asemenea, daca ai ceva timp liber ai putea sa iti alegi un hoby atletic si distractiv in acelasi timp.De exemplu Parkourul.Este un sport care nu ai neavoe decat de un parc, unde vei invata figuri care sa sari peste banci peste mese peste bari si altele, sau poti si alte hobyuri atletice.Nu mai mananci mancare fastfood si cartofi prajiti.Ai putea sa mai cumperi de la magazin si ceaiuri natural pentru slabit care te ajuta mult daca bei unul in fiecare seara, dar nu excesiv.Deci in concluzie alearga macar o ora pe zi, nu manca mancaruri cu grasimi, manca o salata pe zi, si la sfarsitul zilei poti face niste abdomene.Si daca vrei poti incerca si ceaiurile.Plzzz funda.

| Ando1dul a răspuns:

Eu vara ma trezeam dimineata si pe stomacul gol alergam cativa kilometri, si crede-ma a dat rezultate.

| ooRockyoo a răspuns:

Abdomene, ridicari cu picioarele la verticala, sa alergi cati km poti, genoflexiuni sunt mai multe dar mnu mi le amintesc. cea cu alergatul este foarte folositoare. fratele meu a alergat mereu adica fe fieare zi ocolea satul o lua pe toate ulitele si a functionat. acum se simte fffoarte bine

| Soke_Vlad_1998 a răspuns:

Ai putea sa faci niste abdomene sau sa incepi sa alergi max 2 km pe zi

| mihaikateli a răspuns:

Trebuie sa fugi in fiecare zi!