| Blondiii67 a întrebat:

De anul viitor vreau sa merg la o scoala sportiva sa aleg sportul : volei sau: atletims [alergat] tinand cont ca nu prea stiu sa joc volei! O prietena este dispusa sa ma invete..deci ce ati alege in locul meu?

Răspuns Câştigător
| Nickname1890 a răspuns:

Cand ajungi sa faci un sport de performanta crede-ma ca dupa atatea antrenamente nu o sa iti mai arda sa joci cu prietenii.


Blondiii, chiar daca nu stii sa joci volei, incepand sa practici voleiul vei invata, d-asta exista antrenor, ca sa te invete. Si voleiul si atletismul sunt niste sporturi foarte frumoase, acum nu o sa iti poata nimeni sa iti spuna de care sa te apuci, aici depinde doar de tine, care crezi ca o sa iti placa mai mult. Ideea e ca atunci cand faci un sport sa il faci de placere, nu din datorie.

Ca sporturi, voleiul este un sport de echipa, este mai tehnic, tactic.

Atletismul este mult mai dur, antrenamentele sunt foarte grele din punct de vedere fizic, pentru ca trebuie sa iti cresti viteza, rezistenta forta etc.

Parerea mea participa la un antrenament de volei, unul de atletism si ramai la cel care iti place mai mult dupa ce le vezi pe amandoua.

2 răspunsuri:
| dyk3yy a răspuns:

Alege ce iti place tie mai mult.

| MasterSpirit a răspuns:

Atletism;],mai sanatos.