| Anarchy55666 a întrebat:

Buna!
De ceva timp vreau sa ma apuc de Mountain Bike (MTB), pentru ca imi plac ciclismul si drumetia, iar asta le inglobeaza oarecum pe amandoua.
Ce-ar trebui sa-mi mai cumpar pe langa bicicleta? Cum fac sa nu-mi rup gatul pe traseele montane? Trebuie sa ma alatur vreunui grup sau ceva gen?
Aceasta e prima mea intrebare pe TPU si as vrea va rog raspunsuri complexe de la cei care fac sau cunosc indivizi care fac MTB.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Minimal: casca, protectie pentru coate si genunchi, o trusa mica de prim ajutor pentru dezinfectarea ranilor, o trusa de depanare, ochelari de plastic din cei care accentueaza culorile. Apoi ti-ar trebui echipament rezistent la noroi si ploaie (de preferat GoreTex). Unele biciclete au pedale care necesita incaltaminte speciala. Ar fi bine sa ai o aripa simpla pentru rota din spate, altfel te alegi cu turturi de noroi din crestet pana la fund.
Daca esti precaut nu iti rupi gatul. Te bagi unde esti sigur ca stapanesti tehnica. Ar fi binne sa te alaturi unui grup, ei stiu traseele si poti "fura" din tehnica lor.

| Anarchy55666 explică (pentru SkyPilot):

Mersi mult!
Tu faci parte dintr-un astfel de grup? Daca da ar fi tare daca ati putea sa ma luati si pe mine, dar nu pot decat vara (locuiesc in Targoviste, am 17 ani)

| SkyPilot a răspuns (pentru Anarchy55666):

Multumesc pentru fundita. Nu te pot ajuta, nu locuiesc in Romania si merg de obicei de unul singur.

2 răspunsuri: