| Sherif77 a întrebat:

Deci m-am saturat... parintii mei nu ma lasa sa practic niciun sport...
Saptamana viitoare se organizeaza un concurs de Handball la care participa scoala mea. As vrea sa ma duc dar nu ma lasa....Niciodata nu m-au lasat. Ei zic mereu ca se pot intampla accidente si chestii de genul...
Ce pot sa fac sa ii conving odata sa ma lase sa fac macar un sport... sad Mereu cand ii intreb daca pot sa merg se enerveaza pe mine si nu vor nicicum sa ma lase...
Dau funda...

Răspuns Câştigător
| MariusGamerRO a răspuns:

Daca tu vrei sa participi doar la meciul de handbal si esti bun atunci zile ca acolo unde faceti voi meciul de handabal ca este o intalnire a scolii unde vin parintii si elevii. Spunele sa vina si eii acolo dar cu o 10-20 min de cand incepe meciul si ei atunci o sa te vada cum joci si poate daca te vad ca si o sa vada cum te implici si cat de fericit esti acolo poate poate o sa te lase.
Eu iti urez tot norocul din lume sa iti mearga acest plan! Succes!

8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Citeste-le povestea cu drobul de sare.

| untu a răspuns:

Intelege-i,ei te iubesc foarte mult si sunt foarte grijulii si nu vor ca tu sa patesti ceva! Daca nu te lasa, cand ai un meci, spune-i ca te duci la o coleg (a) sa inveti ceva sau sa faci temele si apoi te duci direct la scoala sau ca o sa vii acasa inapoi! Ca sa nu mai faca grijii in privinta ta!

| AlexCristi97 a răspuns:

Ca tot ti se spune sa incerci atatea chestii, incearca sa intelegi de ce nu te lasa, care e motivul real, pune-te in pielea lor si discuta cu ei. Daca nu iti dau un motiv concret discuta cu ei pana aflii. Fa toate astea pe un ton matur, fara sa te agiti sau sa ridici tonul. Arata-le ca esti constient de actiunile tale si chiar daca exista riscul sa te ranesti asta este, se mai intampla, iti trece.

| Dumbi a răspuns:

E normal, ei nu au avut parte de sport atunci. Era vremea ceausista, alte vremuri…
Sunt ingrijorati ca te-ai putea rani, trebuie sa ii intelegi si tu pe ei, dar si ei pe tine. Daca te pricepi la Handbal, vorbeste cu profesorul de sport sa il cheme pe tatal tau sau mama ta(dar mai bine tatal, ca pot purta o discutie normala, de la barbat la barbat si va intelege mult mai bine). Profesorul o sa le explice ca tu vrei sa faci sportul asta, nu e un sport foarte violent si nu inteleg de ce ar avea atatea griji? Asta e cea mai buna decizie pe care ai putea lua-o.
Si inca ceva, daca vrei ca parintii tai sa fie de acord, trebuie sa le arati pasiune, sa le spui de multe ori ca vrei sa te duci si tu, si poti sa le spui ca orice sport e sanatos, si te va ajuta sa iei decizii bune, mai ales handbalul care iti solicita bratele si creierul in acelasi timp.

| emignon a răspuns:

Şi mai bine: vorbeşti cu doi-trei colegi de clasă în care părinţii au încredere şi îi cunosc, şi veniţi şi faceţi sport în faţa blocului.

| Panfilii_Victor_2001 a răspuns:

Incearca sa le spui sa intre in pielea ta incearca sa le spui ca nu au dreptate la faptul ca nu te lasa in niciun loc. convingei ca veti pleca toti si vor fi prezenti si colegii tai de clasa ca si ei au fost cindva de varsta ta si nu aveau posibilitate la tot ce avem noi azi spune-le ca macar odata sa iti permita cu prietenii fii cit mai serioasa si sa nu te rizi ca vor lua asta in ris si nu-ti va ermite asa fac si eu cu parintiu daca apare ceva probleme dar nu se intiumpla des

| AlexSimonaaa a răspuns:

Buna! Încearcă sa alegi un sport care este cat mai Putin expus pericolele si să le explici beneficiile practicării unui sport. In plus daca le spui ca sportul reprezintă una dintre pasiunile tale poate se vor gândi mai bine. In principal trebuie sa le demonstrezi ca nu este nimic periculos in sportul pe care ti l-ai ales. Poate daca ar mai discuta cu alti parinti ai elevilor care merg la această compețite s-ar convinge!
Mult succes sa-i convingi!