|

Buna.

Din clasa a 8 a vreau sa fac arte marțiale, în special MMA, am găsit un centru de arte martiale, in Cluj as vrea sa merg.

Asta înseamnă că va trebui să mă las de școală.

Este o idee bună?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De unde ai tras tu concluzia ca va trebui sa te lasi de scoala? laughing Asa, ca idee, sunt multi antrenori care nici macar nu te primesc la sala daca aud ca nu mergi la scoala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, categoric nu. Educatia este mult mai importanta decat practicarea unui sport / hobby. Asteapta pana iti vei termina studiile, iar apoi poti face ce vrei cu viata ta. Pana atunci, poti practica un altfel de sport care sa-ti placa, de exemplu fotbal, volei, basket, inot, chiar boxing, kickboxing, sala de forta daca orasul tau beneficiaza de astfel de sali. Poti sa vorbesti de asemenea si cu parintii tai, nu cred ca ar fi de acord sa renunti la scoala pentru practicarea artelor materiale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ArmyCaptain28):

Dar cu asa voi vrea sa continui in viața, ca sa ajung cineva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Roooxxxanaaa08):

Ție ți se pare o idee bună?

Cam ce procent dintre practicanții de MMA ajung "cineva" în sport? Ca în orice alt sport, probabil mai puțin de 1%.

Ce te faci dacă ești printre cei 99% care nu ajung nicăieri? Te trezești la 25 de ani că ești un om cu șapte clase care nu știe să facă nimic și care și-a petrecut ultimii zece ani luând pumni și picioare în cap.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează