| MioaraParalescu a întrebat:

Buna!
E bine sa lucrezi biceps+triceps sau sa lucrez bicepsul cu alta grupa?
Va rog sa raspunda doar cei care se pricep.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Eu am lucrat piept+biceps si biceps+triceps ( la 3 luni imi schimb programul ), si am avut rezultate cu ambele programe.

In principiu sa nu-l lucrezi cu spatele ( ca participa la exercitile pentru spate si o sa fie obosit dupa ) sau cu o grupa departata ( ex. gambe ) din cauza pomparii sangelui in zona respectiva.

Vrei sa-ti schimbi programul?

4 răspunsuri:
| DeliciouslyComplicated a răspuns:

Cel mai bine e sa lucrezi brate intr-o singura zi biceps+triceps+antebrat pentru ca daca lucrezi biceps+piept tot ce ai lucrat se duce pentru piept. Fiecare grupa de muschi trebuie luata separat sau cel putin impreuna cu muschi care se gasesc in apropiere

| Cosmin86 a răspuns (pentru DeliciouslyComplicated):

Nu se duce pe piept tot ce ai lucrat, eu am bagat piept ( 35 de min ) + biceps ( 20-25 de min ) in aceeasi zi, timp de 3 luni, si am avut rezultate.

| byg a răspuns:

Sall cand vrei sa lucrezi la brate, da poti sa lucrezi biceps+triceps+adntebrat.
poti sa lucrezi in alta zi si piept + spate.
dar atentie daca nu ai muschi destul de dezvoltati sa faci doar cate 8repetari cu greutati din ce in ce mai grele, sa faci cam 8 min pe biceps, dupa aia 8 pe triceps si asa mai departe, cu cat ai greutati mai grele cu atat timpul e mai scurt.winking

| Cosmin86 a răspuns (pentru byg):

Piept+spate in aceeasi zi? pai doar spatele necesita un antrenament intreg, cum naiba lucrezi tu doua grupe mari in aceeasi zi?

Si eu am facut greseala asta in liceu si e o tampenie.