| Andrəi a întrebat:

Intrebare pentru fotbaliști, eu am jucat pe fals la o echipa(fara vizita medicala si stampila/transfer)Aceștia m-au facut sa nu imi mai doresc sa joc cu ei (am 14 ani,nuva ganditi la contracte,etc)Am descoperit un club interesant,am fost la antrenamente mi-am facut prietenii si as vrea sa ma mut aici la club,știu ca ianuarie e perioada de transferuri,si se cam termina, antrenorul celor care m-au facut sa nu mai vreau sa joc a spus ca nu imi va da legitimația,ce pot face antrenorul de la clubul precedent si noul antrenor au o legatura strânsă, nu vreau sa o dezbin dar nici sa mai joc la precedentul meu club, pot amenință cu AJF daca nu imi dau legitimația?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa ameninti cu nimic, odata ce nu ai acte legale nicaieri.
Char tu ai spus ca nu ai analize medicale, transfer, stamplia si restul.
Deci, nu existi in registrele lor!

| Andrəi explică (pentru Violleta2022):

Am vizita medicala de la primul meu club, asta fiind al doilea, si am legitimația cu ștampila de la primul club, cum de a ajuns legitimația de la primul club la acesta? Am jucat cumva pe fals? Ce cauta la ei?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrəi):

Inseamna ca te-au dat afara de la primul club, mutandu-te la una slaba. Cum aici nu ai nici un fel de acte legale, poti cere legitimatia si poti pleca unde vrei tu, dar numai daca te accepta altii.