| malina123pu a întrebat:

Maine am proba la sport si nu pot sta in cap si sa fac podul de sus.Profesoara de sport a zis ca daca nu le facem luam 4. Nu sunt prea elastica.Am 56 de kg.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Tabia a răspuns:

Ai nevoie s ceva timp pentru a te antrena.
Acum iti spun cum eu am încercat aceasta figura. Initial ia-ti niste haine comode care sa-ti permită usor sa te misti, si fa niste exercitii de încălzire. Apoi întoarcere cu spatele la un perete care nu se lunecă cand pui mâna si vezi sub picioare sa fie tot asa ca sa nu te luneci. Distanteaza-te de pere cu 60-70 % din ce lungime iti era corpul. Du-ti mîinile peste cap si încearcă sa te lasi pe spate si sa te fixezi in acelasi timp de perete. Capul lasa-l in directia mîinilor, adică nu-l incorda, caci odata ce incordezi mușchii gâtului nu-ti permit sa fii elastică dandu-te pe spate. Odata ce ai ajuns fixata cu mîinile de perete, cu care jumate de palma indreaptate in jos, urmand mâna după mână. Oprestete acolo unde simti ca deja nu te mai poti cobora peste spate. Ridicate la fel, incet si cu răbdare. Lasa-te condusă de corpul tau si simte-ti fiercare mușchi. Baftă.

3 răspunsuri:
| Ionut621 a răspuns:

Ca sa stai in cap iti trebuie echilibru, eu nu am deci nu pot sta. Stiu ca si inaltimea impreuna cu greutatea isi au rolul, eu am tot 56 de kg si 1.76-77 si nu pot laughing nu sunt flexibil de loc.
Spune-i profei ca nu toti suntem perfecti si trebuie sa te inteleaga, eu am facut la proba de gimnastica doar cumpana, bine si aia a fost vai de capul ei, rostogolire si lumanarea. Am un prof de nota 10(bine toti profii de sport sunt super) si ma intelege i-am explicat ca nu pot si daca vrea sa ma puna sa fac 10 ture de scoala. Bineinteles ca nu m-a pus si mi-a dat 10, particip la orice concurs de sport, in afara de gimnastica. Si daca tu participi la concursuri de volei, handbal, inot, sah, etc. o sa iti dea 10. Daca nu, incearca sa iti dai silinta sa incerci, daca incerci o sa vada ca ai vointa(nu o sa te lase sa te chinui, daca iti rupi ceva ea o sa pice de vina si nu isi doreste asta.). Bafta! Daca iei 9 nu e capat de lume, cu 10 si un 9 iti iese tot media 10 happy

| vassy4545 a răspuns:

Lucrurile aceste se fac cu antrenament deci pentru mâine nu cred că vei reuși orice ai face