| Mario1994 a întrebat:

Pe voi v-au ajutat dietele și antrenamentele date de antrenori? E vreun rezultat? Ați slăbit, ați pus masă musculară?

7 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Eu personal nu am avut nevoie de antrenori pentru ca slabitul este relativ simplu, trebuie sa bagi mai putine calorii decat consumi iar ce bagi sa fie diversificat incat sa nu dai in alte probleme de santate, nu e placut si trebuie multa motivatie dar poti slabi si singura.

Cat despre masa musculara trebuie sa mergi la sala si sa manaci suficiente proteine, sunt o multime de tooluri pe net care iti pot calcula necesarul de alimente impartit pe grupe de macro si micro nutrienti de care ai nevoie intr-o zi. Mai trebuie doar sa iti faci programul la sala.

Faza cu antrenoriis au nutritionistii iti pot eficientiza procesul insa eu n-am fost dispus sa platesc. Faza e ca in final tot de tine tine, daca te tii sau nu de regim si daca mergi sau nu la sala...formule magice nu exista.

| YuliaNNN a răspuns:

Alearga pe afara ca te ajuta la dat jos daca ai grasime. Problema incepe cand mai ai putina grasime, aia se da jos greu.

| Adry05 a răspuns:

Normal că slăbești dacă te ții de ele laughing)) ce întrebare

| Mario1994 explică (pentru Adry05):

Ce întrebare? E întrebare simplă. Neinteresant ce spui.

| Adry05 a răspuns (pentru Mario1994):

O întrebare cu un răspuns la mintea cocoșului. Omu ăla e profesionist, e treaba lui să te facă să slăbești, logic că slăbeși dacă te ții de ce zice. Și ți-am răspuns în prima parte, că te-ai atacat tu la a 2-a jumătate și ai încercat să mă ataci și tu, e alta.

| RAY a răspuns:

Depinde de antrenor si de tine cat de mult iti dai interesul, in functie de aceste lucruri apar rezultatele

| AdrianGhinea a răspuns:

Buna! Am lucrat cu cativa antrenori, dar sincer niciunul nu-si face treaba cum trebuie. Majoritatea sunt doar dupa bani, de asta am si ales sa ma axez doar pe internet. Deci daca ar fi sa raspund pentru diete, programul asta http://bit.ly/Fast-WEIGHT-LOSS chiar mi-a fost de folos si chiar il recomand. Nu numai ca am slabit rapid si sanatos, dar m-a ajutat sa si raman in forma de-a lungul timpului. Sper sa te ajute si pe tine.