anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:


Am la pariuri in bilet cu 20 de meciuri si vreau sa-l pun la sistem 10/20.
Stiu ca trebuie sa iasa minim 10 meciuri ca sa castig!
Dar întrebarea mea este urmatoare: Mie daca imi iese 20 de meciuri sau 19 sau 18 sau 17? Ce se intampla in cazul acesta?
Castig mai mult?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cu cat prinzi mai multe rezultate exacte cu atat castigi mai mult, cu 20 de rezultate exacte castigul este cel mai mare.

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu e chiar asa de simplu. Nici eu, care joc constant de 7-8 ani si care, spre deosebire de multi de acolo, ma duce capul, nu am inteles exact cum sta treaba cu aceste sisteme. S-ar putea sa fie nevoie sa pui, nu doar 10/20, ci fiecare combinatie in parte (11/20, 12/20... 19/20, 20/20), pentru ca suma castigata sa creasca progresiv, in functie de numarul meciurilor pe care le-ai prins. Numarul combinatiilor, astfel, va creste, iar daca miza nu este una considerabila, biletul nu va putea fi jucat. De asemenea, mai intra in calcul si meciurile din baza. Eu zic ca e destul de complicat si ca ar trebui sa o intrebi pe casierita mai multe (chiar daca majoritatea, daca le scoti din zona lor de confort, habar n-au sa te lamureasca).
Posibil sa ai la 10/20 un castig minim, la 20/20 castigul maxim, iar in caz ca prinzi 11, 12, 16 meciuri, sa pierzi. Intereseaza-te mai bine pe site-urile de specialitate sau la alti pariori.

| anonim_4396 explică (pentru AFR81):

Nu pierzi dacă îți ies mai multe la nicio casă de pariuri.
Cu cât ai mai multe meciuri câștigătoare, cu atât crește câștigul. E posibil și să-ți iasă 10/20, iar câștigul să fie mai mare considerabil decât câștigul minim de pe bilet, ține de cotele pe care le joci. E destul de simplu algoritmul.

| labis a răspuns:

In primul rand atunci cand joci la sistem, scade ENORM de mult castigul eventual. daca o sa joci 10/20 si prinzi cele 10 meciuri, nu o sa castigi mare branza.
daca prinzi 17, 18 meciuri, evident, o sa castigi mai mult. trebuie sa prinzi minimum 10 meciuri ca biletul sa fie castigator, dar la sistemul asta nu vad ce ai putea castiga.multa experienta.e pierdere de timp