| Yunus_Emre_2001 a întrebat:

Am și eu o întrebare legat de sportivi care practica mma. am 16 sunt sportiv și practic mma as avea o întrebare dc sunt atacat pe strada și eu aștept ca cel care ma ataca sa lovească primul eu ce trebuie sa fac? Sau dc îl bat foarte tare pe atacator eu cu ce pedepsa ma aleg? Adică ma refer la poliție ce poată sa îmi facă dc ma apar și am dovezi foarte clare ca el a lovit primul și ma provocat
Ps : sa răspundă luptători care au o expieeienta foarte multă și sunt la profesioniști.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu ti as raspunde ce patesti din punct de vedere legal, dar na eu nu sunt luptator si nu imi permit sa raspund, pentru ca aparent pentru tine doar smardoii profesionisti cunosc legea.

PS. sa nu iei in serios nici sfatul lui @Ioandelasal. El e doar jurist si cunoste legile, dar nu e smardoi

| Damonana a răspuns:

Nu sunt profesionista, dar am practicat destul timp. Din cate stiu eu si din cate spunea antrenorul, poti doar sa te aperi. Adica fara lovituri, cum ai zis si tu sa.l bati foarte tare. In cazul asta s.ar putea sa depuna plangere impotriva ta si sa castige, pentru ca esti luptator profesionist. Nu stiu care sunt consecintele, dar chiar merita? Adica ii barezi cateva lovituri, si nu stiu...pleci. Sau daca vrei sa.l lovesti, da.i tehnic undeva pe corp, sa nu ramana semne ca sa nu aiba dovada ..si 1 max 2 lovituri, dupa pleci. Mare grija. Sau il pui la pamant, nu stiu daca stii miscarea aia in care il pui la pamant de la degetul mare, fa aia si pleaca.
Sper ca te.am ajutat:*