| MiculFaraon a întrebat:

happy. Cate flotari puteti face, dar abdomene? tongue

27 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

8 flotari la paralele ( unde am tot coprul in aer, fara sa ma sprijin pe varfuri ca la flotarile clasice ) cu 30 de kg legate de mine ( la o greutate de 86 de kg )

abdomene nu fac

| xBya a răspuns:

Flotari nu fac, deci nu stiu, iar abdomene in jur de 200 fac in fiecare zi.

| xBya a răspuns:

Cine esti tu ma de trebuie sa fiu in calitate de ceva anume ca sa te contrazic? te-am contrazis si te contrazic pentru ca ai dat un rateu cam idiot, cum ca n`ar ajuta abdomenele.
Daca chiar nu ajuta, de unde crezi c`au aparut astea?
http://i.imgur.com/ncjN0V6.jpg
Si e retardat sa crezi ca poti slabi/te poti mentine daca mananci doar la anumite momente din zi, n`am probleme cu de`astea. Eu mananc cand mi`e foame, ma culc cand mi`e somn, contrazic pokemoni cu impresii cand am chef. Valabil oricand si cu orice, asa ca pariezi pe cai morti.
Acum ma intorc la abdomenele mele, iar tu poti sa ramai la parerile tale care nu corespund cu realitatea, afectatule.

| xBya a răspuns:

Ma doare`n dos de ce zic specialistii. Daca eu fac ceva, vad rezultatul si sunt multumita, lemne si pietre dupa cei care zic/fac/cred contrariul.
Nu trebuie sa mergi la sala ca sa ai o conditie fizica decenta, sunt bani aruncati ampulea. Poti foarte bine sa te intretii si acasa, in parc, etc.
Nu dau o flegma pe culturisti si pe ce mi-ar raspunde, ca eu nu urmaresc sa devin una dintre ei. Aia au treaba lor, eu o am pe`a mea.
Abdomenele au un efect benefic pentru cei ce stiu sa se foloseasca de ele.
Ceea ce ai afirmat ramane in continuare o prostie de rang inalt, sayonara.

| kbxftw a răspuns (pentru xBya):

De ce eşti aşa sigură că rezultatele le-ai obţinut prin ABDOMENE?
La abdomenele astea simple pe care le faci tu, pui presiune pe coloană în zona lombară mai mult, nicidecum pe abdomen. Rezultatele le ai de la alimentaţia corectă, nu de la exerciţii.
Oricum abdomenele le faci degeaba!
Şi nu mai zi la nimeni că ai obţinut rezultate prin abdomene că o să râdă şi cu fundul de tine.

| xBya a răspuns (pentru kbxftw):

rolling on the floor) rezultatele le am de la alimentatia corecta? Sa mori tu? Care alimentatie corecta? Ca nici macar nu am nu stiu ce grija la ce mananc.
Ce tocmai ai zis le intrece pe toate, da pe toate cretinismele ce le-ai scris pana acum. Cum naiba sa ai abdomen lucrat de la mancare? Nici macar teleshop`istii, cu tot cu produsele lor minune, nu au stupiditatea necesara in sange sa zica asa ceva. Btw, mi-ai vazut tu abdomenul cumva?
Vreau sa-l vad p`ala care are abdomen cel putin asemanator cu al meu doar ca rezultat a ceea ce baga in el. Bafta cu asta.
Eu sincer, cre`ca majoritatea ar rade si cu fundul de faza cu alimentatia. Dar bravo, trebuie sa recunosc, ai o imaginatie colorata!

| xBya a răspuns:

Ma bucur ca iei in serios toate aburelile de pe site`uri, no problem, keep goin'. Mananca **** in continuare, pana te saturi, eu n`am de gand sa gust. O tin tot pe a mea, hai da`o.

| xBya a răspuns:

Ciobane, e clar ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Cel mai bun lucru pe care ai putea acum sa-l faci e sa-ti iei labele de pe taste, sa-ti scoti din gura organul ce tii neaparat sa-l sugi si sa ne faci sa ne fie dor de tine.
Eu ti-am explicat frumos, cum am stiut eu mai bine, ca nu dau doi bani gauriti pe culturistii, specialistii, muistii tai si ti-am si aratat ca nu ai dreptate. Chiar nu`mi dau seama de ce m`am mai obosit sa iti mai raspund atat, cu al doilea raspuns al meu am zis tot.
Mai da`te`n spumele marii si nu mai injura ca un cioban nesportiv, ca nu convingi pe nimeni de nimic in felul asta. De speriat nici atat.

| kbxftw a răspuns (pentru xBya):

Apucă-te de şah atunci, şi nu mai da sfaturi idioate la categoria asta! Dacă duci lipsă de atenţie ia-ţi un câine ceva...

| xBya a răspuns (pentru kbxftw):

Iar esti copil copac. Ce sfaturi am dat eu? In primul rand, intrebarea nu cerea niciun sfat, ci era pur conversationala. Si in al doilea rand, eu n`am facut decat sa dezaprob o informatie gresita, in cazul asta, data de tine, ya' stupid fag.

| kbxftw a răspuns (pentru xBya):

Te-am prevenit,dacă spui că abdomenele sunt folositoare, e clar că n-ai nici-o legătura cu domeniul ăsta. De ce e greşită afirmaţia? Abdomenele sunt nefolositoare.
Întreabă orice sportiv, tot asta o să-ţi răspundă. Nu eşti în măsură să contrazici un om specializat în asta, tu eşti în măsură să contrazici la cum se face sex oral, că tu la asta te pricepi cel mai bine.

| xBya a răspuns (pentru kbxftw):

Sunt folositoare pentru mine. Si pentru inca o galagie de oameni care nu sunt atat de dereglati incat sa`si schimbe 90% din viata in loc sa mearga pe calea usoara. De cat de putin imi pasa de ce zice cutarescu, nici nu mai are rost sa scriu ca se trece drept risipa de pixeli. Pentru tine e incomprehensibila chestia asta, se pare.
Sunt in masura sa-l contrazic si pe Tesla daca stiu ca am dreptate.
M`as contrazice putin cu maica`ta la subiectul asta, dar mi`e cam frica.

| kbxftw a răspuns (pentru xBya):

Păi ia uităte mai atent, cine sunt ăia care spun că abdomenele sunt folositoare? Tu şi cu ăia care au sub 15 ani, care n-au nici-o treabă cu sportul. Să nu-mi spui că un om cu capul pe umeri care are peste 20 de ani îţi recomandă abdomenele, că nu te cred.

| xBya a răspuns (pentru kbxftw):

Mhm, asa e, eu si cu aia de 15 ani preferam sa depunem efort 10 minute pe zi, iar voi, aia cultmuistii, o ardeti la modu' profesionist cu regimuri, intervale de timp pentru halit si tot tacamu' cu lunile. Hai, am inteles.

| kbxftw a răspuns (pentru xBya):

Aşa şi? Poţi să compari unu ca tine care face sport 10 minute pe zi cu unul care face 1 oră intens?

| xBya a răspuns (pentru kbxftw):

Nu. Ai dreptate. Nu se compara. Ala de petrece o ora intensa e incontestabil mai cu lipsa de materie cenusie decat ala de face de sase ori mai putin, obtinand rezultatul la care se asteapta. Nu toti vor sa fie sculptati in nisip, vere, unii prefera chestiile neexagerate, ca mine.

| Wehes a răspuns:

Fara Numar.

| kbxftw a răspuns:

Flotări fac cam 40-50 astea standard,depinde de cât de obosit sunt,de obicei le fac seara când îs cel mai rupt,le fac pentru întreţinere, nu că m-ar ajuta la ceva.
Abdomene nu fac, nu mă ajută la nimic, şi nu ajută pe nimeni, a ba da, te ajută să îţi forţezi coloana în zona lombară, poţi să faci şi 859593259 de abdomene pe zi, aşa nu faci six pack în veci!

| xBya a răspuns (pentru kbxftw):

Gresit.

| MiculFaraon explică (pentru xBya):

Mda cica nu ajuta abdomenele. straight face

| Mingo a răspuns:

E bine sa faci 15 de fiecare... iei o pauza... apoi inca 15 si tot asa

| ChristianAlex a răspuns:

Depinde ce fel de abdomene. Alea standart de stai intins si risici trunchiun pana sus nu prea te ajuta.

| tabitaaa a răspuns:

Vreo 20 din fiecare! big grin

| rollyforyou a răspuns:

Eu le fac pe toate tongue!

Întrebări similare