| Crisan_Larisa-Elena_1983 a întrebat:

Daca combin abdomenele cu mersul pe bicicleta medicala, facand cate 200 de repetari din fiecare, ținand și regim fara carbohidrați și fara dulciuri cate kg slabesc și in cit timp? Vreau raspuns urgent.Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| RosuEleonor a răspuns:

Totul depinde de organismul tău Larisa. Exercițiile or să te ajute foarte mult, cât despre dietă ar trebui să vezi un nutriționist pentru a-ți recomanda o dietă care să-ți fie favorabilă. Este posibil ca dieta low carb să nu îți priască și să îți recomande un regim eficient pentru organismul tău. Cât despre întrebarea ta, dacă regimul iți este favorabil, combinat cu exercițiile fizice este posibil să scazi undeva la 10-12 kg într-o lună. Deasemenea ai putea să iei și un supliment de slăbit precum Capsiplex Sport pentru a-ți energiza la maxim exercițiile și a arde grăsimile într-un mod mult mai rapid. Ceaiul de soc te ajută foarte mult în eliminarea reținerilor de apă, ai putea să îl iei în considerare, mai ales dacă ai degând să transpiri prin exerciții fizice.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde si cat timp te tii de regimul asta si cate kg ai. E posibil sa slabesti in jur de 1/2 kg intr-o saptamana.

| Cosmin86 a răspuns:

Depinde de metabolism... cineva care face PE JUMATATE ca tine, poate slabi mai mult.

| Dexter21 a răspuns:

Din pacate nimeni nu-ti poate spune tie cate Kg o sa slabesti asta depinde de stilul tau de viata si de la ce greutate ai plecat cand te-ai apucat de sport prima data. si la ce greutate doresti sa ajungi in final,