| Robert_Vagner_1980 a întrebat:

Buna seara, m-ar interesa va rog sa imi spuneti pentru o greutate de 74 kg cate gr. de Impact Whey Protein ar trebui sa iau, cupa din punga are 80 gr.si nu inteleg ca pe punga scrie 25gr.desi stiu ca se ia 2gr.proteina/kg/corp.Multumesc

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Http://sa-slabim-sanatos-impreuna.blogspot.com/......espre.html

Într-un studiu din 2004, cercetătorii au analizat dacă adăugarea mai multor proteine ​​la o dietă a atletului ar afecta performanța și construirea musculară.

Ei au descoperit ca in timp ce sportivii - in special cei implicati in sporturi care necesita multa rezistenta si putere musculara, cum ar fi alergatorii pe distante lungi sau jucatorii de fotbal - pot beneficia de un consum crescut de proteine, majoritatea sportivilor din studiu obtin proteine ​​suficiente din regimurile obisnuite.

Chiar și constructorii de corp au nevoie doar de puțină proteină suplimentară pentru a susține creșterea musculară, pe care o pot obține consumând mai multă hrană, raportează Institutul Național de Sănătate.

"Oamenii care încearcă să ajungă în formă cred că au nevoie de mai multe proteine, așa că beau shake-uri de proteine", a spus Metos, "dar probabil că nu au nevoie deloc de el".