| croissant a întrebat:

Buna seara, mi-am facut abonament pentru 3 luni de zile nelimitat la sala. In prima zi am alergat doar pe banda mai mult si mai putin la bicicleta si la brațe. Ce imi recomandati sa fac la sală ca nu prea stiu... M-am inscris pentru ca doresc o schimbare. Orice sfat ma va ajuta. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

In primul rand trebuie sa ne spui ce sex/varsta ai pentru ati da un sfat cat mai corect posibil. Insa daca te apuci de sala primele lucruri pe care ar trebuie sa le faci ar fi Alimentatia si un plan de antrenament. In privinta alimentatiei incearca sa iti calculezi macronutrientii de care are nevoie corpul tau (Caloriile, proteinele, carbohidratii si grasimile), incearca sa limitezi pe cat de mult posibil dulciurile, fainoasele. In privinta anrenamentului incearca sa iti faci un plan de antrenament cu cateva exercitii la baza cu 1-2 zile de odihna intre ele de ex: luni: piept, umeri, triceps, miercuri: spate, biceps, vineri: picioare, abdomen. Invata forma corecta de executie pentru fiecare exercitiu in parte pentru a ocoli accidentarile.

1 răspuns:
| AlexSalling a răspuns:

Stii, cum n-am idee nici ce sex sau conformatie, varsta ai, poti sa-ti iei un antrenor care va stii exact ce-ti trebuie. Eu am avut la Iguana in Timisoara pe un baiat, care mi-a explicat ce trebuie si ce nu sa fac. De putut nu poti face chiar orice de la inceput, aia-i faza. Nici eu n-am avut idee ce cu ce trebuie sa incep prima oara, dar acum nu mai am problema asta. Antrenor, nu costa o avere si e cel mai bine.