| Mariuss29 a întrebat:

Buna seara TPU.
Am niste probleme cu niste băieți din cartier. Ma amenința si chestii de genul asta. Sincer imi este puțin teama. Nu stiu la ce sa ma astept. Vreau niște tehnici de apărare și intimidare a adversarului. Multumesc

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic tehnicile de aparare si intimidare cand tu esti unul singur ei sunt multi. Nu doar ca nu-i vei intimida, dar ii va irita ca te dai cocos la ei, cand ei sunt ca numar, coplesitor, putand sa te bata cu usurinta.
Mergi la Politie si fa plangere impotriva lor.

| RobertMoon a răspuns:

Cumpără un spray cu piper pentru autoapărare, dacă nu se intimidează de tine sunt șanse mari să fie intimidați de puțin spray în ochi.

| JicaContra a răspuns:

Citeste cartea Imparatul Mustelor
... NO SHlT! eu nu mai am nevoie, si nu am citit-o
dar cand am fost tanar am avut si eu problema asta, asa ca informatii de genul asta se lipesc de mintea mea
se pare ca aia te invata exact cum sa faci fata la bully
in plus mai e si film:
https://www.imdb.com/title/tt0100054/

| AnastasiaK a răspuns:

Cea mai buna tehnica de aparare pe strada e fuga. Iar in rest, rezolvi cu autoritatile.

| MValentin a răspuns:

Si eu am avut ceva asemanator, dar la scoala. Pe scurt un masiv asa sa zic si de etnie... mai agresiva mi-a pus un chistoc de tigara in gluga. De acolo s-a ajuns la director, el urma sa imi plateasca hanoracul, si astfel s-a enervat ca l-am spus la director si a urmat amenintari timp de aproape 2 luni. Dupa 2 luni vine in clasa un subordonat de al lui si ma cheama in baie sa imi dea el banii. Eu saturandu ma sa tot aud ca voi fi batut ca ma va prinde pe strada singur etc m-am dus in baie. Acolo ma astepta el, unu era la usa altul privrea. Ce m-o ajutat enorm e ca m-am pus la colt si am tinut garda cat de tare am putut. Am cautat si eu ca tine metode de intimdare de bataie de tehnici dar in momentele alea uiti tot, psihopat sa fii sa fi tu 100% in acele momente. Ok, dupa asta a auzit directorul apoi politia apoi si un prieten ce e intr-o gasca de,, baieti,, rai din orasul meu. Si acei baieti l-o cautat pe masivu ala vreo 3 zile la rand, apoi in timp acel agresiv tot zicea ca il asteapta afara din scoala acei baieti mai rai (haha cum s-o intors roata), la final s-o ales cu ochii politiei pe el, cu ochii directorului (am ales sa nu il exmatriculeze bcs mi-o spart telefonul si mi o luat altul nou nout) si asa tot ce pot zice.
Este sa eviti cat mai mult lucrurile de genul, fi rece si intre acolo nici pro, nici contra. Arata le cumva ca nu esti singur, si daca nu stii cum se zice, mereu va fi un peste mai mare in acvariu. Fi pestele mare in acvariu, dar va fi greu un timp sa te mentii acolo sus desi nu recomand asta.
Doar arata le ca nu esti singur si ca esti persoana ce isi vede de treaba ei si cam atat, cere ajutorul altor mai tari va ajuta asta.

| MValentin a răspuns (pentru MValentin):

Si ca raspunsul mai sus, te duci frumusel la o sectie de politie. Indiferent cati ani ai. Si le spui ce ai patit, si ce este cu tipii. De acolo se vor ocupa ei si totul va fi mult mai safe

| viavo a răspuns:

Te duci si depui o plangere. Asta este solutia. Cu mentalitatea asta veci nu o sa ajunga Romania o tara ca Germania. Putere in brand are tot ciobanu in Romania, dar nu si minte. Te duci depui o plangere. Prietenasii tai o sa fie obligati sa pastreze distanta fata de tine si in caz ca unu din ei te lovete, i-ai ars, nici macar martor nu iti mai trebuie.

| AllexXtreme a răspuns:

Marius cati ani ai? Si de unde esti? Ti aranjez eu pe ăia daca stai aproape de mine

| viavo a răspuns (pentru AllexXtreme):

Inca unu tare

| AllexXtreme a răspuns (pentru viavo):

Sunt tare frate ca nu imi este frica de nimeni in lumea asta doar de dumnezeu

| Anonimus107 a răspuns:

Fa o plangere la politie

| bestia69k20 a răspuns:

Apuca-te tatii de sala si de un sport de contact.Asa am patit si eu, prin cl a 9-a m-au amenintat cativa, chiar mi-au dat si o palma, dar a trecut.Asta e viata. Daca vezi ca nu inceteaza clar du-te la politie.
Dar cum am spus si ma repet, apuca-te de sala si un sport de contact.
Eu cand aveam 15 ani si 60 de kg eram luat in ras si parca ma temeam de toti.Acum la 22 de ani si 120 de kg am mult mai multa incredere in mine.Pe cat sunt de mare pe atat sunt de calm si evit intotdeauna conflictele(aparent, cand esti mai mare multi se gandesc de 2 ori inainte sa se dea la tine, din nou, iti zic din proprie experienta)Te-am pupat, ai grija de tine