| joghu22 a întrebat:


Vreau sa ma apuc de sala sa dau jos stratul adipos și as dori niște sfaturi pentru începători, cum ar fi, ce exerciții pot face la sala și ce trebuie sa mănânc după sala.

1 răspuns:
| Trustmotorcy a răspuns:

Înainte de sală, dacă faci dimineața este de ajutor să iei un shake proteic pentru energie. La fel, un alt shake proteic după mersul la sală, când ești mai pompat. Dacă vei mânca solid, atunci mănâncă cu 2 ore înainte de a merge să te antrenezi.

Pentru sfaturi de antrenamente caută Angel Fitness pe Youtube, vei înțelege mai bine acolo decât din rândurile mele. Are și program pentru începători, alimentație.

Iar acum, dacă ai în gând să slăbești:
Încearcă să nu mănânci prăjeli sau dulciuri. Setează-ți o cantitate pentru fiecare masă, pentru slăbire raportul caloric trebuie să scadă în comparație cu cel actual. Pe internet vei găsi câte calorii conțin anumite alimente, poate și pe ambalajul lor.

Omul în funcție de greutate și înălțime își poate calcula raportul caloric. Pe internet găsești cum să-l calculezi. Dacă corpul arde 2500 calorii pe zi, vei mânca sub 2500 pentru ca acesta să-ți ardă grăsimile. Corpul va arde prima dată acolo unde găsește grăsime mai multă.

Shake-ul este o alternativă pentru slăbire, poți înlocui masa de dimineață cu el. La prânz poți mânca ceva consistent, seara mănâncă cu minim 2 ore înainte să te culci, nu imediat.