| Balan_Marian_1997_D8Mk a întrebat:

Buna,

Stie cineva daca proteina de la AllNutrition este buna de ceva? Sa nu aiba suplimente toxice, etc?

Ma gandesc ca pretul e prea bun pentru 1KG laughing).

Multumesc.

6 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

''Sa nu aiba suplimente toxice, etc?'' daca vi cu astfel de afirmatii e clar ca habar nu ai nimic despre suplimente si sport, mai bine faci fara.
Suplimentele sunt in general destinate sportivlilor care doresc performanta, culturistilor, power lifterilor, etc. Daca mergi la sala de 3 ori pe saptamana si tragi de 5 aparate nu ai nevoie de suplimente de nici un fel.

| Balan_Marian_1997_D8Mk explică (pentru TimberWolf):

Intrebarea mea este daca a consumat cineva acea proteina si o recomanda happy, nu aveam nevoie de o informatie''habar nu ai nimic despre suplimente''.

Voiam doar o parere despre acea firma.

| AlbuMihaela a răspuns:

Da, folosesc eu si baiatul meu, de 2-3 ani. Nu doar proteina, ci si creatina si bcaa. Si pe noi ne-a incantat pretul si ni se par ok. Nu am avut probleme, nu ne-a alterat rezultatele si nici nu ne-a imbolnavit. Ingredientele mi se par ok mie. Plus ca au gust foarte bun.

| TimberWolf a răspuns (pentru Balan_Marian_1997_D8Mk):

Daca ti mortis sa cumperi nu recomand, eu as lua asta si nimic altceva https://gymbeam.ro/......ition.html

| Balan_Marian_1997_D8Mk explică (pentru AlbuMihaela):

Proteina cu ce gust recomanzi? Am vazut la multe recenzii ca aceasta poate ca este artificiala adica nisipoasa sau face cocoloase. ai intampinat aceasta problema?

| AlbuMihaela a răspuns (pentru Balan_Marian_1997_D8Mk):

Scuze, acum am vazut mesajul! Noua ne-a placut caffe latte cel mai mult. Ne-a placut si caramel, caramel sarat si ciocolata -caramel. Sunt ok pentru gustul nostru. Nu am incercat pe cele cu arome de fructe, pentru ca folosim creatina si EAA cu asemenea arome si as fi simtit ca e prea mult. Se amesteca ok in shakerul cu spirala metalica in interior. L-am folosit si in prajituri.si a fost ok.