| Notty a întrebat:

Sunt buni adidasii Nike Air Max pentru sala sau alergat, sau sunt doar de fashion? Also, ce credeti ca e cel mai potrivit pentru astfel de activitati?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Sunt buni la toate, la alergat dar si casual.Eu am 3 perechi dar modelu din 2009 aia sunt cei mai reusiti airmax, restul ce au mai scos ei airmax dupa nu imi plac. Iara modelul ala 2009 adica scos in anul 2009 il fabrica si acum, asta pentru ca place cel mai mult la majoroitatea oamenilor si probabil a fost solicitat. Dupa 2009 in 2010 au scos alt airmax dar ceva nitel mai diferit, eu am cautat atunci si nu mai gaseai sa traci cu pusca laughing dupa au fabricat iar modelul ala.Acum nu stiu la fete cum sta treaba,ce am spus e valabil la barbati.
Dar referitor daca sunt de alergat, da sunt de alergat, dar si casual aratra f bine, nu se latesc, asta daca stii la ce ma refer, stau asa cum ar fi noi si dupa ani de zile.Eu am luati din 2009 prima pereche si acum ii am laughing verzui, apoi am luat alte 2 perechi una portocalie si alta tot verzuie, astia vrezui la barbati is cei mai frumosi asa purtati la orice.Asa ca pe aia vechi verzui ii tiu sa alerg laughing dar alerg odata pe an laughing asa ce mai alerg, nu am cu cine, de unu singur nu imi place.
Deci alergi f bine in ei, nu te dor picioarele.
Gata ca deja o dau in povesti.Chestia e ca sunt f scumpi, cred ca sunt cei mai scumpi de la Nike 160$ laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt excelenți. Și din punct de vedere estetic, sunt ideali pentru activitățile sportive. Ba chiar mai mult, ai putea să-i adaugi și în ținuta de zi.

| AlecuAlex a răspuns:

La banii aia sunt de fashion pentru alergat poti sa iti ei niste adidasi cu talpa groasa si mai robusta iar pentru sala talpa adidasilor sa nu alunece.