|

Buna, sunt David. Fac fotbal de performanta de 8 ani. Am facut sala 5 luni, cu un preparator fizic, doar exercitii care sa ma ajute la fotbal. De un timp nu am mai fost la sala, si nici exercitii acasa nu am mai facut. Vreau sa ma apuc iar, dar nu am un program bine stabilit(exercitii), pentru a lucra toti muschii- umeri, biceps, triceps, piept, abdomen, gambe si coapsa. Am un corp foarte bine striat, si din moment ce fac sport de 8 ani + sala si exercitii, arat destul de bine. Deci rugamintea mea este daca ati putea sa imi dati un program cu exercitii, serii, repetari, etc. in functi de cele spuse mai sus. Am uitat sa mai precizez ca de vreo saptamana am apucat sa fac niste flotari s.a.m., deci sa nu va fie mila de mine. Ma refer sa imi dati un program greut. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Intre niste flotari si sala e diferenta mare, e ca si cum ai compara munca de birou cu constructiile, etc.

Acum sa revenim la intreabarea ta, legata de antrenament www.culturism.ro/forum daca iti faci cont si citesti putin pe aici o sa inveti destule, antrenament, nutritie, suplimente, etc.

Si se spune antrenor, nu preparator fizic + ca daca mergi la o sala unde este un antrenor o sa te invete el exercitiile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NDC12):

Multumesc pentru sfat! Si stiu ca e diferenta mare, doar ca la sala nu faceam nimic deosebit. Si baiatul asta cu care am facut, asa mi-a spus ca este, preparator fizic. A facut faclutate in legatura cu asta, ma rog. Merci inca o data! happy

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează