| m4n1ak a întrebat:

Am 1.85 si 78kg. Nu sunt gras dar am putina burtica si vreau sa scap de ea. O sa intru la sala dar vreau sa intreb daca e mai bine sa slabesc acum si dupa sa pun masa musculara, sau sa pun masa si sa fac definire dupa?

8 răspunsuri:
| Moonlight15 a răspuns:

Du-te la sala si fa o zi speciala de cardio normal combinat cu cardio HIIT(cu greutati) si poti pune si masa musculara.

Recomand, eu asta ececut joi la sala si sunt multumit de rezultate.







Eu asta fac joi la sala si sunt multumit de rezultate:

| Moonlight15 a răspuns:

Scuze,netul merge extrem de rau...

https://m.youtube.com/watch?v=S5zUUvxzUvk

| Zacase a răspuns:

Slabeste intai, dupa risti sa pierzi din masa musculara.

| alin100 a răspuns:

Daca ai burta,primul pas pe care trebuie sa-l urmezi este acela de al slabi,adica esti in deficit caloric, si pe langa asta trebuie sa faci cardio, iti recomand HIIT. Dupa ce ai slabit, trebuie sa fii in surplus caloric, astfel adaugi masa musculara.Pentru masa musculara trebuie sa faci maxim 8 repetari.

| doleasergiu a răspuns:

Parerea mea e sa mergi la sala..si sa ti o dieta..sa ai o alimentatie corecta..si asa vei scapa de burtica.winking asa fac eu..si nu fac sala ..ci doar acasa happy sper ca te-am ajutat un pic happy

| doleasergiu a răspuns (pentru doleasergiu):

Poti sa te uiti pe youtube la un channel Angel Fitness.un baiat super, explica foarte bine.e un video dedicat pentru a scapa de burticawinking

| inlines a răspuns:

In mod normal, ar fi bine mai întâi sa slăbești prin a face mișcare si sa încerci sa ai un regim alimentar sănătos ( fără dulciuri, sucuri si făinoase )si daca vrei sa scapi de burtica îți recomand exerciții pentru abdomen. le găsești pe YouTube. si dupa ce ai slăbit poți începe prin ați definii mușchi. Sper ca te-am ajutat.

| JohnLoveBasketball a răspuns:

Pentru a arde grasimea in plus din ce in ce mai eficient, trebuie sa ai muschii lucrati... corpul tau e ca un motor, cu cat e motorul mai bun cu atat se va arde combustibilul mai mult :-) daca vrei sa slabesti trebuie sa iti faci o dieta adecvata, mult mult cardio si poti pune si masa musculara in acelasi timp (grasimea va fi inlocuita de muschi), insa ai grija ce lucrezi daca vrei sa te apuci si de forta, cel mai bine ar fi sa iei legatura cu o persoana specializata... Multa Bafta!