anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 11 ani și am un vis. Sa fiu Fotbalist. Sunt înscris la fotbal în Târgoviște dar mereu nu ma pot întrece adică ca nu sutez bine dau numai cu spițul... Mereu dacă alerg 60 metri în viteza tusesc și bate inima tare și respir forțat. De mine sunt mai slab am 31-32 de kg. Sunt și mic de înălțime și nu chiar am vitamine sau carne. Nu imi vine pofta de mâncare am luat și sirop și nu funcționează de câte ori dau de ceva urat la carne imi vine sa vomit și numai mananc de acolo. Cine știe despre asta un sfat ceva va rog ajutati-ma am multă nevoie!

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Treaba cu şuturile, trebuie exersată. ai 11 ani, nu e nimic neînregulă, te înveţi.

Repeţi şi tot repeţi, încearcă latul, interiorul

Cât despre mâncare, poate e ceva ce nu se poate mânca, încearcă piept de pui, încearcă mai multe tipuri de carne şi vezi care-ţi place

1 răspuns:
| Kerre a răspuns:

Nu iti vine pofta de mancare deoarece asa ti-ai obisnuit corpul! Consumi aproximativ acelasi numar de calorii la o masa si cam mereu ai acelasi numar de mese pe zi. Incearca sa faci vreo modificare, adauga 1-2 mese sau mananca mai mult decat mananci de obicei, organismul nu o sa aiba incontr-o si o sa se adapteze. Am avut si eu tot aceiasi problema, aveam pe zi 2-3 mese maxim si orice faceam nu puteam baga mai multa mancare in mine, consumam diferite pastile si siropuri pentru gust de mancare dar fara nici un efect, de ce? deoarece nu poti confinge corpul sa se adapteze la ceva nefacand nimic, in cazul asta sa bei 2-3 pastile pe zi si sa iti vina pofta de mancare. Totul se face in timp si trebuie sa ai rabdare.