| Pustyu_Doryn_1990 a întrebat:

Buna TPU am 14ani, 44-45kg,inaltime1.60, sunt baiat si vreau sa stiu cate calori trebuie sa consum zilnic ptr a ajunge la 40-41 kg. Iar daca mai stiti cateva exerciti utile as fi recunoscator, avand in vedere ca eu am celulita (mai mult pe amdomen si pe picioare (nu e chiar asa multa doar ca pe mine ma enerveaza ca nu mi se vad mai deloc patratelele )). Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ia-ti aplicatia My fitness pal. O sa-ti spuna acolo cat trebuie sa consumi zilnic si poti masura si caloriile la ceea ce mananci.
Ca exercitii, ar fi bine sa mergi sa alergi ca tot e frumoasa vremea si sa bei apa cu lamaie (fara zahar). La 2L de apa o lamaie.

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Adry05):

Nu inteleg copii astia care vor sa slabeasca.

2 răspunsuri:
| Cosmin_Gherhes_1992 a răspuns:

Buna, iti pot recomanda niste pastile de ardere de grasimi, iftine, efect garantat si rapid. Dar ai nevoie de 3 zile pe saptamana de exerciti etc, eu zic sa te bagi pe un sport, 2 luni, o sa ai un abdomen foarte suplu si bine format. Pentru ca dupa cum bine stim toti avem acele patratele :-)) dar la mjoritate sun acoperite de un strat de grasime. In ori ce caz nu mai intru in detalii, ai dat funda deja, dar sper ca te-am ajutatwinking