Nu recomand sportul, și mai ales unul violent. Pentru ce să vi acasă bătut, și poate chiar paralizat? Corpul nostru nu este din fier; oricând poate să existe o lovitură fatală. Și pentru ce? Pentru o plăcere? Oricum, sportivilor le este interzis de lege să se bată, le este interzis să lovească pe cineva, chiar și dacă sunt provocați.
Dacă o faci pentru că te agasează cineva, anunți poliția de fiecare dată. Dacă ai văzut prea multe filme care te-au încurajat la așa ceva, eu zic să nu te mai uiți la ele.
Găsești o preocupare care să te pună în rândul lumii; ceva legat de școală sau de muncă, de o familie.
Am vorbit și cu părinții mei și mi-au spus că mă lasă, eu vreau sa merg la acest sport dintr-o pasiune, deoarece îmi place să lupt, și vreau să intru și la academia de poliție, nu că mi-ar trebui așa ceva neapărat acolo, dar dacă îmi place, de ce să nu mă duc? Să nu încerc?
Poliția este o instituție coruptă. Superiorii se cred dumnezei, iar polițiștii de rând sunt văzuți ca sclavi. La fel este și cu armata. Identic.
Caută să lucrezi undeva pe cont propriu, să fi tu însuți patronul tău.
Taci ma du-te-n m0rtzii tei de lacheu 2 capace la ureche merita sclavii ca tine, te-ai gasit tu sa dai sfaturi iesi in familia ma -tii de aici de vegan infect.
Mergi la prima crâșmă care îți iese in cale, faci scandal și te învață ei de toate.
Haha? Să știi că ar merge, dar întrebarea e, îmi iau eu bătaie, sau îi bat eu pe ei?
Ți-o iei. Garantat.
Nu te lua dupa sclavii astia mici si firavi, fa un sport de contact, astia sunt prea loseri ca sa comenteze.
Marisqq întreabă: