| Kenoby a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutorul vostru! Am masa musculara mult mai dezvoltata pe partea dreapta a corpului brat, picior, piept si la spate se vede diferenta. Ce exercitii as putea face pentru a-mi dezvolta masa musculara de pe partea stanga a corpului pentru a nu arata urat pe viitor. Va rog ajutati-ma! Dau FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Fa ce faci si acum. corpul se va simetriza in timp. eu de 3 luni am fixator in mana stanga. implicit la sala nu o fac. pot face pullover, fluturari la umeri si piept si bratul drept. deci am o mana cu 7 cm mai subtire decat cealalta. ce voi face cand scot fixatorul? ce fac cu cealalta mana, doar greutati mult mai mici. la un moment dat voi face cu aceleasi greutati si pe bratul afectat. acolo voi incepe gantere. repetarile incep cu partea mai slaba ca sa dicteze numarul de repetari, sau cu partea mai puternica si voi ajuta partea slaba sa egalez repetarile.

in concluzie? fa ce faci pana acum cu o mica modificare:
1. gantere (lucreaza independent axa stanga-dreapta. poti forta partea slaba mai bine decat cu bara). Dar poti lucra cu bara ultimul exercitiu pentru o grupa de muschi si sa observi cum evolueaza diferenta, cat de mult tragi cu o mana peste cealalta.

| Kenoby explică (pentru JohnnyBi):

Esti sigur ca v-a da rezultate? ...pentru ca nu vreau sa pe masura ce imi dezvolt musculatura sa se vada in continuare diferenta asa mare...

| JohnnyBi a răspuns (pentru Kenoby):

Mai...eu ti-am zis. am diferenta intre brate de 7-9 cm cu o mana atrofiata. asta e planul meu de recuperare. daca da roade sau nu, inca nu stiu. m-am documentat si cu instructori si cu articole din carti cat si cu kinetoterapeutul care se va ocupa de recuperarea medicala si din 3-5 surse cam asta a fost raspunsul cap coada. deci nu sunt sigur daca da roade, dar logica si experienta in sport pe care o am ma fac sa cred ca e o abordare ok. sa vad foile puse in practica cum se vor derula. eu joi imi scot fixatorul din mana, deci cam de luni voi incepe recuperarea medicala. muschii atrofiati isi vor reveni in 2-3 luni, dar la masa musculara a celuilalt brat le va lua cam 6-9 luni in plus.

5 răspunsuri:
| dennyell a răspuns:

Masturbeaza-te cu mana stanga, ai abuzat destul de dreapta

| Sl1pKnoT a răspuns (pentru dennyell):

Iegzact mai friend!

| Kenoby explică (pentru dennyell):

Masturbez pe ma- ta