| LifeIsOverrated a întrebat:

Am o bicicleta fitness (bicicleta magnetica) la care dau o ora, de 5 ori pe saptamana. Este setata la nivelul 4 (mai grelut logic) si ma intreb daca nu este setat nivelul de greutate(pedalare) prea mare. Eu vreau sa slabesc, nu vreau tonifiere (deci nu vreau muschi pe sub stratul de grasime si sa par mai mare). Pareri? Este ok asa, ma ajuta la slabit si nu la tonifiat?
(vestita fundita)

Răspuns Câştigător
| andreeqw a răspuns:

Pe manualul la a mea este scris ca nivelul inalt este pentru tonifiere iar nivelul jos pentru slabire. Eu o am de foarte mult timp si intr-adevar asa este. Daca e pentru slabire trebuie folosita la cea mai joasa treapta cu o viteza foarte mare si minim 30 minute de cel putin 3 ori pe saptamana. Diferenta se vede. Daca e folosita pentru musculatura va trebui sa fie la cea mai inalta treapta si cu o viteza la fel de mare. Indiferent pentru ce e folosita viteza mare trebuie mentinuta pe tot parcursul exercitiului, dar nu pana iti dai ultima suflare pentru ca daca fortezi iti va face mai mult rau decat bine. Spor la antrenament!

| LifeIsOverrated explică (pentru andreeqw):

La ce grad de dificultate o setezi de obicei? (scuze ca ai primit fundita cu intarziere, nu am mai intrat de mult happy )

2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Tu stii cel mai bine ce este ok pentru tine. Daca ti se pare ca iti lucrezi si iti fortezi muschii prea mult, poti incerca sa o setezi la 3.