| Didier22354 a întrebat:

Am o întrebare. Vreau să ma apuc de sala. Ok, îmi fac abonament, dar cum se face? Ce mă întreabă pentru a-mi face abonamentul? Am nevoie de buletin? Si încă ceva, după ce îmi fac abonamentul... trebuie să rămân la un antrenament...sau pot să vin următoarea zi sau când vreau? Plus, eu îmi fac antrenamentul cum vreau, nu? Sau este antrenor acolo? Sper să primesc răspunsuri.Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, iti trebuie buletin, toate datele tale, nume, adresa, cnp, serie etc.
Poti sa vii cand vrei, poti sa te duci si numa sa-ti faci abonamentu nu te oblia nimeni sa stai
ultima nu ti-o inteleg

| Didier22354 explică (pentru Adry05):

La ultima întrebare mă refeream la antrenament...am auzit că abonamentul este structurat pe ședințe. și nu înțelegeam cum decurg aceste ședințe

| RAY a răspuns (pentru Didier22354):

Tu ai mai multe planuri acolo la sala

| Adry05 a răspuns (pentru Didier22354):

Depinde de tipu de abonament, d de obicei e pur si simplu pe o perioada de o luna sa te duci oricand sau conditionat de anumite lucruri (gen pana la o anumita ora) care-s specificate pe lista de abonamnetr

| Cosmin86 a răspuns:

Eu iti recomand intai sa-ti platesti o singura sedinta, ca sa vezi cum e sala. Si sa faci asta la 2-3 sali, inainte sa te hotarasti la care iti faci abonament.

E important sa te uiti la:

- distanta fata de casa/serviciu: ajungi usor, etc. (te gandesti si cand vrei sa te duci)
- daca e curat in sala, daca au suficiente aparate, bari de tractiuni cu diferite prize, etc.
- daca atmosfera e ok sau e o sala unde vin doar cocalari care vor sa-si faca selfie

Si altele. + vezi ce review-uri are pe net sala respectiva.

| RobertMoon a răspuns:

La unele sali nu e nevoie de buletin decat daca benficiezi de un discout, de exemplu daca esti student iti vor cere carnetul si buletinul ca sa se asigure ca esti tu, asta bineinteles daca la sala ta se fac astfel de reduceri. La mine la sala nu a fost nevoie de buletin, cred ca mi-am facut abonamente si pe numele real, dar si pe unul fals si nu m-a controlat nimeni, chiar nu-i pasa nimanui cum te cheama, deci nu cred ca iti vor cere buletinul laughing. Poti ramane la antrenament doar daca doresti, dar daca iti faci sa zicem pe o luna trebuie sa te incadrezi in timp, daca iti faci pe sedinte gen 8-12 sedinte sau cat vrei nu e pe limita de timp, pur si simplu vi de cate sedinte ai, dupa ce expira iti faci altul si tot asa, dupa ce faci astea si intri in sala poti face ce antrenament doresti, nu te pune nimeni sa faci ce vrea el, gen antrenorul, ai platit si faci ce antrenament vrei, pe antrenor il poti intreba daca nu te descurci la un exercitiu sau alte lucuri.

| RoxannaI a răspuns:

Da, ai nevoie de buletin. Poți merge oricând la sală pana se termina abonamentul din acea lună. Poți merge sa îl faci și sa vi ziua următoare. Iti faci singur antrenamentul sau dacă vrei poți plătii un antrenor personal.