| Doctor78 a întrebat:

am o problema, astazi vrei 3 tipi mai mici ca mine au vrut sa ma bata,m-au chemat afara din casa,si a inceput inima sa imi bata mai tare,am inceput sa o aud batand,am tremurat un pic,si imi venea sa ii lovesc dar pur si simplu nu am putut,ma gandeam,daca il loves si nu pica,ce ma fac,imi era frica sa incasez, sa nu esuez.Ma puteti ajuta, FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| Mariusis a răspuns:

Daca vrei sa il pui la pamant, si nu ii dai una de sa ii dai aproape borsu, ala nu pica.
Trebuie sa ii pui piedica sau sa intri tare si sa il impingi jos. Daca sunt mult mai mici le dai o palma si pica.
Daca chiar vrei sa afli cum sa te aperi, cauta pe internet metode.Iar pentru o auto-aparare buna trebuie sa ai si ceva muschi.
Recomand sa folosesti violenta doar ca ultima masura.

6 răspunsuri:
| FitnessTrainer a răspuns:

Te-au atins? Trebuie sa ai curaj, daca incep sa dea si vezi ca vor bataie calumea, nu o palma, pe care poate bine ca ai luat-o pentru ca poti face plangere, dai si tu, dar ai grija sa dai bine, dar nici letal. Daca doar umbla cu amenintari sau alte vorbe lasa-i in pace. Incerci sa te stapanesti, lasi dupa iei, nu incerca sa faci din cearta bataie. Asa e cel mai bine pentru toata lumea!

| Doctor78 explică (pentru FitnessTrainer):

Nu m-au lovit,un pumn mic, dar nu m-a durut asa tare, cand mi-a dat acel pumn automat m-am incordat si am vrut sa sar, eram nervos, dar nu am sarit.Eu de obicei nu prea am incredere in mine, pur si simplu nu am putut sa il lovesc, nu aveam incredere in forta mea proprie.

| BlueEyesBoy a răspuns:

Simplu, te duci si te inscrii la un sport de contact, acolo vei invata autoapararea! happy

| FitnessTrainer a răspuns (pentru Doctor78):

Poate ca e mai bine asa. Totusi, incearca sa iti impui sa ai incredere in tine. (Asta nu inseamna ca iti recomand sa bati pe cineva, doar in cazul in care trebuie sa te aperi).

| Doctor78 explică (pentru Mariusis):

Inainte sa ma bat imi explic singur cum voi proceda,si cand e sa ma bat, uit tot, imi este frica sa dau sau sa iau, uit tot, si nu pot reactiona

| doggy123 a răspuns:

Folseste comunicarea daca nu merge foloseste pumnii