| AndreeaAndr a întrebat:

am o verisoara care are 45 kg si 1.53. Aveti vreo idee cam ce dieta ar putea tine? Are doar 12 ani si isi doreste sa slabeasca cam 1kg jumate, chiar doua! Ambitie exista. A renuntat la prajeli(n-a mai mancat de o luna cartofi prajiti). Iar cu kebabul si shaorma nu se pune problema,il uraste, mai ales acel miros. Mai mananca cam o data la cateva luni un meniu de la mc sau kfc dar atat! Iar cu dulciurile mai greu, dar poate reusihappy exemple de diete pentru 12 ani? Multumeesc

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Parintii ei sunt de acord cu asta? Dupa ce ca are o greutate ca a unei gantere, nu este normal sa mai si slabeasca, parintii ei odata cu tine sunt niste imbecili, la 12 ani sa mananci normal este mai mult decat necesar pentru un copil, terminati cu imbecilitatile astea cu diete si slabit pentru copii.

| AndreeaAndr explică (pentru SiLaS):

Draga Silas, nu cred ca e normal sa jignesti asa. Vrea doar sa arate mai bine. La ce te-ai referit ca are greutatea unei gantere? Jignire sau? In plus de asta nu cred ca este vreo problema ca vrea sa manance sanatos si sa se mentina inca de pe acum!

4 răspunsuri:
| Vladut650 a răspuns:

La 12 ani e inca in crestere, nu e normal sa slabeasca.

| AndreeaAndr explică (pentru Vladut650):

De ce nu ar fi? FRATE, GANDITI INAINTE VA ROG. Ok este in crestere dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o BATOZAhappy doar v am intrebat ca sa stiu cum as putea ajuta-o, dar am mers la o sala si am intrebat un antrenor si a spus ca la varsta ei e normal sa alerge seara sau dimineata si sa manance sanatos. Multumesc oricum ca ati sarit imediat cu jignirile, mai ales Silas!

| Vladut650 a răspuns (pentru AndreeaAndr):

In primul rand, nu cred ca daca vrea sa slabeasca 2 kg este cat o batoza.
In al doilea ran, daca incepe de pe acum cu mancatul sanatos, voi stiti macar ce inseamna sa mananci sanatos? daca incepe de pe acum cu dietele cand ca fii mare ce o sa faca? daca acum cand e copil incepe cu dietele. Frate are 12 ani