| Didm a întrebat:

As vrea sa imi spuneti si mie cateva exercitii pe care le pot face acasa pentru eliminarea celulitei, care dau randament destul de repede.Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Neacsu_Irina_1992 a răspuns:

Pai cred ca poti incerca genoflexiuni, insa este bine sa mananci sanatos: fructe, legume dar si carnelaughing. Nu exagera. Elimina din alimentatie fast-foodul. Eu fac sport de 5 ani si incerc sa mananc cat mai sanatos. Asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi. Bafta!

2 răspunsuri:
| Gh3oK1ll3r a răspuns:

Salut,
1. Stai in picioare si sprijina-te cu mana dreapta de perete. Ai grija sa tii spatele drept. Ridica, apoi, usor, piciorul stang si mentine pozitia 2-3 secunde, dupa care revin-o la pozitia initiala. Reia atat cat iti permite corpul.
2. Aseaza-te lateral, cu picirul drept intins si piciorul stang indoit. Ridica piciorul drept si mentine 3 secunde. Reia pe acelasi picior atat cat poti, apoi schimba piciorul.
3. Culca-te pe spate, cu palmele sprijinite langa solduri si picioarele indoite, sprijina calcaiul drept de genunchiul piciorului stang si ridica incet corpul. Mentine pozitia 2-3 secunde si coboara. Repeta pentru inceput de 25-30 de ori.
(Sursa: doctor.info.ro)

| ravendem a răspuns:

Gh3ok1ll3r - te invata gresit! celulita o ai din cauza dezechilibrului hormonal! celulita nu o poti elimina doar o poti reduce ca vizibilitate si asta doar in bucatarie! manca sanatos multe fructe legume. fara paine patiserii sucuri. dulciuri. aliemnte cu indice glicemic mare sa te feresti de el!