| Gabriella_Anna_Cristinna_1999 a întrebat:

Ce exerciții, abdomene... trebuie sa faci la sala pentru un abdomen plat și rotund la lateral, sa vina in forma " )( ". Ce trebuie sa faci sa ai forma asta la abdomen! Va rog cine știe sa îmi spuna, va dau fu fun fu fu funda și și răspund câștigător!

5 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Nu e doar de abdomen.
Tu vrei sa iti subtiezi si talia.
Cauta pe net exercitii, sunt destul de subtiat talia, iar pentru abdomene la fel happy

| Kogaion a răspuns:

Daca vrei doar pentru abdomanet, poti face linistita acasa cat mai multe abdomene pe zi + sa iti faci o dieta mai bogata in proteine, eu zic ca daca vrei doar pentru abdoment, nu are rost sa mergi la sala.

| SandraPparalelipipedop a răspuns:

Buna, cel mai rapid si eficient rezultat ti-l garantez ca-l obtii consumand un pahar cu apa calda cu zama unei lamai stoarse, dimineata pe stomacul gol, inainte cu jumatate de ora de masa timp de doar 16 zile. Atentie ca apa sa nu fie prea fierbinte, deaorece isi pierde valorile zama de lamaie.
NU urma aceasta dieta daca suferi de diferite afectiuni digestive, biliare sau renale!

| elia01 a răspuns:

Ca sa ai un abdomen frumos nu trebuie inneaparat sa mergi la sala.
De exemplu, stai in pat, sau unde vrei tu important e sa fie drept. Stai întinsă, ții picioarele drepte si le ridici pana sus usor, apoi le lasi in jos mai repede.
Asta e unul dintre exercitiile pentru abdomen. Daca ti se pare greu nu renunta. Trebuie sa ai motivatie daca vrei sa ai un abdomen frumos