| Unnumenefolosit a întrebat:

Ce inseamna tonifiere? Adica exercitii pentru tonifiere picioare, fund, etc. Adică slabesti? Sau pui masa musculara? Pentru ca vreau si eu sa fac, dar nu vreau sa slăbesc pentru ca sunt deja slabă. Merci oricum
Scuzati categoria, dar aici se raspunde mai mult

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Inseamna sa iti mentii muschii in forma, sa tii misti, sai pui la treaba.Se fac exercitii usoare,in cazul asta nu vrei sa slabesti,vreio doara sa fie lucrati nitel,Cand muschii stau se flescaiesc laughing cand sunt lucrati se tonifica,adica se intaresc,eventual se si umfla nitel chestii de genul asta,isi intra in mana cum se zice laughing Daca vrei sa slabesti atunci, manainca mai putin, grasimea vine de la mancare, deci daca faci sport si tot maninci nu te astepta sa slabesti, slabitu este inversu ingrasatului laughing adica daca te-ai ingrasat ca ai mancat ceva mai mult, vei slabi mancand ceva mai putin.Aia e tot. Dupa ce slabesti, mentii mancarea aia ce te-a facut slaba si mai bagi ceva exercitii usoare si iti tonifiezii muschii laughing spor la mancat, scuze la treaba voiam sa zic.

| aXy99 a răspuns:

Tonusul muscular este starea permanenta de contractie a muschilor. Cu cat sunt mai tonifiati, cu atat sunt mai "incordati" muschii atunci cand sunt relaxati. De regula, tonusul se dezvolta odata cu cresterea in masa musculara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pui masa dar foarte putinã, daca esti slaba o sa se vada dar putin si in timp, in comparatie cu sala.