| MayhemChimera a întrebat:

Buna TPU.Dau funda,as dori sa imi raspunda persoane care au avut parte de aceasta problema sau care cunosc persoane,pot sa raspunda si persoane care imi pot da un raspuns sigurhappyDeci, eu am o problema la genunchi(am aflat ce e), iar doctorul mi-a spus ca nu am voie sa fac orice sport care imi forteaza picioarele aprox.10 luni(timp in care s-ar vindeca de la sine).Au trecut aproape 5 luni, perioada in care nefacand mai deloc sport, am ajuns sa pun pe mine 6-7 kg.In acest moment tin un regim fara paine si grasimi de aprox.o luna jumatate(dar nu am reusit sa dau jos nici macar un kg(cauza ar fi ca am metabolismul lent,nu stiu sigur,in aceasta perioada pot spune ca nu am mancat absolut deloc paine si nici grasimi)).Ca exercitii,am incercat in mare parte exercitiile cunoscute, gen. abdomene si alte exercitii pentru zona abdomenului, dar nu ma ajuta cu nimic.Intrebarea e ca nu stiti niste exercitii care chiar pot sa ma ajute sa slabesc, deoarece nu vreau sa ma ingras sa pun greutate pe genunchi.Imi puteti trimite linkuri sau orice altceva, dar si o scurta descriere daca chiar v-au ajutat.Multumesc.

4 răspunsuri:
| DomnulKat a răspuns:

Îmi spui te rog ce ai la genunchi?

| MayhemChimera explică (pentru DomnulKat):

Diagnosticul e Leziune de menisc (dar nu intr-un stadiu foarte avansat care sa necesite operatie). Doctorul mi-a recomandat repaus de la orice tip de sport care sa imi forteze picioarele aprox. 10 luni.Eu fac exercitii de obicei, dar nu ma prea ajuta si de aceea intreb, daca exista unele exercitii care sunt mai eficiente decat abdomenele..Multumesc.

| Ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

O prietena de a mea a avut aceiași problema! Tot ce a făcut a fost să Nu mănânce carne oua sau lapte. Și a făcut Mai des abdomene și răsuciri ale bazinului. Aaa! Inca ceva. Ca sa nu mai aibă pofta de mâncare SEARA! Și-a pus apa într-un pahar si știrea jumătate de lămâie în acolo ( fără nici un fel de zahar) și îi tăia orice fel de foame!
Sper să te ajute

| MayhemChimera explică (pentru Ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Mersi mult pentru ide, voi incercahappyAstept sa primesc mai multe raspunsuri si voi alege raspunsul castigator.Multumesc.happy