anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
De obicei faceam jogging timp de o ora dimineata. Ma trezeam, ma imbrac si ma duceam direct la alergat (atunci am si multa energie) in fine, intrebarea mea este : daca fac timp de 2 ore jogging, o sa fac muschi la picioare? vreau sa pierd 20 de kg, nu vreau picioare musculoase fiindca sunt fata si tind sa fiu cat mai feminina. Multi au pareri diferite si nu stiu. Nu sunt experta big grin Si alimentatia nu-i o problema.

6 răspunsuri:
| Ecou a răspuns:

"Ma trezeam, ma imbrac si ma duceam direct la alergat" ma mir cum puteai sa alergi pe stomacul gol whistling si o ora

| BloodPrison a răspuns:

Pai daca ai tesut adipos la picioare prima data vei slabi, abia apoi vei face muschi.

| Babydoll_4700 a răspuns:

Si eu obisnuiam sa fac jogging si doar am slabit, nu mi s-a dezvoltat masa musculara la picioare. Si tu vrei sa dai ceva kg jos, ar fi cam greu sa faci si muschi asa repedewinking. In timp (ani) poate, dar nu cred ca vei arata ca o culturista, cred ca se vor modela frumos!

| Chiti a răspuns:

O sa facc putin acolo da nu e cazul sa te ingrijorezi
no sa se observe

| Alessio_8778 a răspuns:

Depinde si de cat faci pauza... daca faci 2 ore din care o ora e pauza nu o sa se prinda nimic. daca faci 1 ora apoi 5 min pauza si reiei ai sanse mai mari sa slabesti, de recomandat ar fi o cafea tare inainte, cofeina e un medicament bun impotriva oboselii fizice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Masa musculara se va dezvolta frumos, fara a lua din feminitate.Pentru o dezvoltare musculara in adevaratul sens al cuvantului, alergatul nu ajuta.In concluzie nu trebuie sa-ti faci probleme.Succes.