| Maney31 a întrebat:

eu am 1.80 si 58 de kg, ca si alcatuire nu arat slab, dar ce este important este ca vreau sa merg la sala, dar nu stiu ce sa fac. Imi recomandati sa ma mai ingras si dupa sa merg sau sa merg asa? Si ceva idei de masa musculara m-ar interesa big grin

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Asta e problema la toți, de consideră slabi ca sa meargă la sală. În primul rând nu trebuie sa fii un uriaș ca sa mergi la sală, probabil ai văzut pe net sau in sali numai oameni musculoși și bine făcut și tocmai făcut o părere greșită. La sală de lucrează cu greutăți și mici și mari, în funcție de experiența pe care o ai și implicit de greutate. Te poți duce așa, nu este nicio problemă, in prima săptămână va trebui sa faci un antrenament de tip circuit, așa se numește el. Adică vei lucra câte puțin fiecare grupă de mușchi la diverse aparate, apoi după ce termini perioada de circuit și mușchii tai sunt obișnuiți cat de cat cu ceea ce înseamnă efort fizic vei incepe sa.lucrezi aproape zilnic o grupa musculara sau chiar doua intr-o zi gen o grupa mare și una mica (spate și triceps de exemplu). Daca mai ai întrebări îți răspund cu drag.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt si eu, dar eu sunt "gras", nu am burta dar sunt solid, foarte solid, dar slab sad.
Te duci la sala faci doar ce iti spune instructorul de fitness, daca ti la corpul tau. Masa musculara nu e numai piept si brate.