|

Buna TPU, fac de vreo 8 luni sala, s-a pus bine pe mine avand in vedere ca sunt ectomorf si conditile mele pt sala erau limitate deoarece am acasa o sala old school.Anul trecut aveam 55 kg si 1.74 cm, iar acum am 64 kg si 1.76 fara suplimente,doar o alimentatie bine pusa la punct. Intrebarea mea este daca unele gustari gen un platou cu snitele,chiftele si rosii, sau un sandwich se pune ca masa a zilei. Avand in vedere ca un culturist trebuie sa manance 5-6 mese pe zi. De exemplu,eu astazi am mancat : azi dimineata Un platou cu de toate,am plecat la sala si dupa am mancat o portie mare de macaroane cu branza,la amiaza o portie mare de cartofi prajiti,mai spre seara o supa de taitei + 4, 5 fructe pe parcursul zilei.Nu pot manca 6 mese pe zi, nu e nevoie de atat mancare la varsta mea.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Sa fiu sincer, daca mananci mult in kcal si la doua mese poti aduna 3000 kcal... si marea majoritate a persoanelor sunt in surplus caloric aici. Dar cu doua mese atat de mari, corpul nu va reusi sa absoarba toti nutrientii, deci mai bine mananci 3 mese pe zi si o gustare cam asa. Asa merge pentru mine, dar eu imi calculez kcal si macronutrientii pentru ca trebuie sa atingi anumite "numere" pentru a creste in masa musculara.

2 răspunsuri:
| explică:

Am inteles.Multumesc. Cu ce aplicatie iti calculezi? Ca tot caut una pentru proteine, carbo, kcal si ni gasesc

| a răspuns (pentru Kombatal991):

S Health, dar incearca sa vezi daca kcal de pe aliment se potrivesc cu cele de pe aplicatie. Am mai auzit de MyFitnessPal, dar eu nu am inteles cum se utilizeaza laughing.