| AestheticPerf a întrebat:

Merita sa cumperi o masca pentru antrenament cu 200 de lei? Adica te ajuta cu ceva? Unii spun ca da, altii ca nu. Ma informati va rog si pe mine cum functioneaza si etc, chiar daca e mai mult de citit nu e nicio problema, FUNDA!

Răspuns Apreciat de Editori
| siriusblack98 a răspuns:

Din cate stiu mareste capacitatea pulmonara si antreneaza muschii respiratori. Daca esti un perfectionist atunci se merita.Plus ca are un aspect cool(da bine intr-o poza la sala). Depinde si ce tip de antrenament urmezi si mai important, la ce nivel.Pentru ca daca sa zicem esti unul care se antreneaza acasa de 2-3 ori pe saptamana arunci banii pe fereastra.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu spui pentru ce gen de antrenament. De unde sa stim noi?

| Curioasa12349 a răspuns:

Asta depinde doar de tine... esti dispus/ă sa platesti 200 de lei pentru un tratament? (O mască?). Din punctul meu de vedere, nu. Poate ca acea masca nu va functiona sau poate vei regreta ca ai luat-o... nu tot ce-i scump e bun. sanatate!

| darrio2007 a răspuns (pentru Curioasa12349):

Masca pentru antrenament nu pentru tratament.

| Curioasa12349 a răspuns (pentru darrio2007):

Scuze! Nu am citit eu bine! Chiar si asa. Nu stiu ce e aia si nici nu cred ca merita.

| darrio2007 a răspuns (pentru Curioasa12349):

Nici o problema. Nici eu nu inteleg ce anume vrea. Probabil casca nu masca.
Copii care vor multe dar nu stiu sa scrie pe intelesul tuturor.

| AnastasiaK a răspuns (pentru darrio2007):

Ma intreb de ce nu ti-ai pus problema ca s-ar putea sa-ti lipseasca tie cateva cunostinte (cum de asemenea ne lipsesc tuturor ca nimeni nu le stie pe toate) si ai preferat sa crezi ca e vina celui care a pus intrebarea ca nu intelegi tu.

Este vorba despre o masca folosita de multi sportivi, facuta sa imite efectele antrenamentelor la altitudini inalte. Cu alte cuvinte micsoreaza cantitatea de oxigen pe care o primeste purtatorul, contribuind astfel la cresterea rezistentei pulmonare. Din cate am citit totusi se pare ca nu ar avea chiar cine stie ce rezultate in performantele sportive, dar nu pot sa zic ca am fost suficient de interesata de subiect ca sa ma documentez prea mult, deci nu pot da un verdict.

| darrio2007 a răspuns (pentru AnastasiaK):

De acord cu tine dar ai vazut ca cineva sa-i fi dat un raspuns concludent? Oare de ce? Din lipsa noastra de cunostinte sau faptul ca intrebarea lui nu a prea fost inteleasa?

| AnastasiaK a răspuns (pentru darrio2007):

Da, din 4 persoane care au raspuns 2 au inteles intrebarea.