|

Bună TPU. Mi-am cumpărat un borcan de Serious Mass si mi-a dat o cupa cat un pahar. La o portie trebuie o cupa întreaga? Funda!

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceea ce recomanda producatorul este doar.....ai ghicit, o recomandare. Nu trebuie sa fii asa de rigid si sa respecti cu strictete ce scriu ei acolo. De altfel, unii producatori scriu pe eticheta o chestie (normala) de bun simt: se administreaza in functie de necesitati in limita atingerii necesarului proteic/caloric zilnic. Adica daca tu ti-ai facut niste calcule, poti lua din supliment si 50g, nu cat zic ei. Daca tu iti iei din alimente caloriile si proteina necesare, ce-ai facut daca mai bagi inca 1250calorii in plus din care 1000cal provin de la carbohidrati 250g? Eu zic ca orezul, fulgii de ovaz si cartoful sunt mai ieftine...
Asa ca poti folosi lejer ce cupa (cantarita) vrei tu in functie de necesitati!
Acum, sa nu te superi pe mine, dar intrebarea ta provine de la lipsa de intelegere a nutritiei si a rolului suplimentelor in alimentatie. Suplimente=alimente si suplinesc, atata tot! Deci in loc de cupa aia daca mai mananci o friptura (cum zice Cosmin86) si o farfurie de orez cam tot ala va fi rezultatul, nu vei creste nici mai putin nici mai mult ci exact la fel!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Teoretic cupa aia are 165g. Practic eu am cantarit-o(si eu iau serious mass) si mi-a dat ceva mai putin. Sa consideram ca are 165g, asa cum zice producatorul, ON. Tu poti sa faci 2 combinatii, ori pui 2 cupe cu ~700ml apa/lapte, ori faci 2 shake-uri zilnic cu cate o cupa si ~350ml apa/lapte. E alegerea ta. Acum parerea mea(ca sigur daca nu stii sa-l folosesti esti la inceput) e sa o iei mai moale la inceput si sa alegi a doua varianta dar sa iei un singur shake pe zi, mie personal mi se pare foarte mult cat recomanda producatorul (per total are undeva la 1250kcal, enorm). Daca esti o persoana mai masiva, cu o inaltime si greutate mare sau daca nu prea iti place sa mananci sau n-ai ocazia din cauza programului poti sa iei si portia recomandata de producator, doar ca mie personal mi se pare prea mult, pe deasupra o sa se si duca foarte repede borcanul ala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Gabi281):

Eu pana acum am folosit doar GFX-8, si am vrut sa încerc ceva mai bun si am luat serious mass, dar cupa aceea mi se pare exagerat de mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Radu_Traian_1992):

Daca iei o cupa pe zi (nu 2, cum scrie pe cutie) nu e mare, e cat trebuie. Eu asa iau, pur si simplu nici nu-mi permite corpul sa iau atatea calorii pe langa alimentatie ( am 68kg), dar daca tu esti mai mare sau nu-ti iei necesarul caloric din alimentatie poti sa pui si 2 cupe cat scrie pe cutie, dar o sa ramai fara borcan repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Una cupa inainte de antrenament, doua cupe dupa antrenament.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru baru):

Pai la cat ii cupa aia de mare fac 3 portii si este gata?
Nu pot folosi cupa de la GFX-8, adica 85 de grame(2 cupe), in loc de cupa de la Serious mass, cea de 165 de grame?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru baru):

Mananc si destul de bine, 4-5 mese pe zi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Radu_Traian_1992):

Este vorba de proteine. Hrana pe care o consumi, nu acopera toate vitaminele de care are nevoie corpul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Recomandari Protein Outlet:
Portia este formata din 2 cupe. Din portia de 2 cupe, 1 cupa se administreaza dupa antrenament si 1 cupa seara, inainte de culcare. Se amesteca 1 cupa mare (165 g) de Serious Mass cu 400 ml apa sau lapte. "
- https://www.proteinoutlet.ro/optimum-nutrition-serious-mass-27kg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează