anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi s-a spus că pentru tonifierea brațelor și pentru a le avea subțiri și frumoase sunt necesare flotări, eu am observat că au început sa mi se mărească mușchii de la mâini și nu mai arata bine estetic. După ce m-am lăsat un pic parca s-au subtiat iarăși, făceam 180 de flotări pe săptămână pe serii de cate 6, care este soluția sa nu se mărească masa musculara ci doar sa tonifiez?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca muschii se intaresc, atunci se si ingroasa.
Daca vrei sa ramai cu bratele subtiri, cu muschi slabi ca mamaliga, atunci nu mai fa exeritii de efort pentru brate.
Simplu. Tu alegi.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Ideea ii ca nu pe toata lumea arata bine niste brate groase asta vreau sa spun

| RAY a răspuns:

Eu stiam ca cel mai bine e sa consumi proteine si sa bagi gantere = greutati mici =pentru masa musculara, masa musculara nu se poate subtia asa doar daca bagi diete de astea nebune, masa musculara este extrem de importanta pentru organism, in caz de infometare o sa mori consumand masa musculara, prima oara consuma grasimea, poate ai avut rententie de apa, ai luat creatina

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru tonifiere, cu gantere mai mici, mișcări cu viteză.
Faci o serie până la durere și încă un pic, și apoi pauză până trece durerea. Repeție.
Asta combinat cu utilizarea mușchilor brațelor din poziții statice, tot până la durere și încă un pic, de exemplu faci flotarea și te oprești la mijlocul mișcării cu mușchii încordați atât cât reziști.
Altceva, mers în 4 labe prin cameră cu genunchii ridicați de la sol.

| Sn4k3 a răspuns:

Vezi sa n-ajungi hulk din flotarile astea.

| anonim_4396 explică (pentru Sn4k3):

Gata nu mai fac laughing

| Paul754880338 a răspuns:

Chiar daca nu ai obtinut exact ce doreai, ai descoperit o comoara. Altii se chinuie sa adauge 1 cm la circumferinta bratului si tu ai facut-o fara sa vrei. E corecta viata asta? Nu intotdeauna, desigur.
Este un exemplu foarte clar ca suntem diferiti ca persoane, avem particularitati si reactionam diferit uneori la acelasi stimul. Pai concluzia ai tras-o cred inainte de a pune aceasta intrebare. Trebuie sa experimentezi, tu pe pielea ta. Sfaturile nu sunt intotdeauna exacte chiar daca de cele mai multe ori vin din inima si sunt pline de bune intentii.

| anonim_4396 explică (pentru Paul754880338):

Da suntem diferiți din multe puncte de vedere noi oamenii

| Yoyo12345 a răspuns:

Esti fata sau baiat, daca esti fata nu ai nevoie de flotari e o prostie iar asta ai tu impresia ca ai crescut )) e greu sa acumulezi masa musculara de la 6 flotari pe serie din cate am inteles asadar st linistit/linistita si in al doilea rand pentru tonifiere faci cardio combinat cu antrenament cu greutati cu kg putine undeva in 15 20 repetari o alimentatie bine pusa la punct si ai sa vezi ca apar rezultate, NU SE CRESTE IN MASA ASA USOR

| anonim_4396 explică (pentru Yoyo12345):

Sunt băiat, și poate a crescut din cauza că mâncam fara o dieta bine pusa la punct, nu?

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Muschii sunt pentru a avea forta in membre.
Este suficient sa le antrenezi atat cat sa poti efectua treburile necesare, de toate zilele.

Daca-ti cresti muschii fortat si dupa aceea nu le antrenezi /exploatezi in continuu, atunci se vor atrofia, iar locul lor se va prelua de graime si apa.