| Xenoverse a întrebat:

Stiti o aplicatie cu ponturi la pariuri sportive care sa fie 80% sau 90% castigatoare? Sa castig aproape in fiecare zi la pariuri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici man da mai mult de 5 lei sa nu pui. sper sa imi acorzi funda happy

Finlanda -liechtenstein 1 solist

Norvegia-insulele feroe peste 2.5 goluri

Bosnia hertegovina-Italia 2 solist

Danemarca-gibraltar peste 2.5 goluri

Elvetia-georgia 1 solist

Spania- malta peste 2.5 goluri

Romania -suedia 1x


Analizeazale nu trebuie sa le pui pe toate, combini, pui cateva meciuri de la tine si cateva de la mine.
Mai mult de 5 lei nu merita jucat... Fiindca ai vazut aseara o mare echipa ca franta de abia o batut moldova. succes

9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Dacă tot îți dorești lucruri care nu pot exista, de ce te complici cu pariuri? Nu vrei mai bine o aplicație care să-ți vireze în fiecare zi o mie de euro în cont? Sau o lampă fermecată?

| ywar a răspuns:

Nu prea se poate asta, Xeno! Chiar nu se poate pentru ca nu exista ponturi 100 % corecte si sigure, mai ales. Nu pot spune ca sunt expert in pariuri, dar incearca sa joci pe goluri - eventual pe minimum 2 goluri, in jocurile in care ti se permite aceasta varianta de pariere. Meciurile multe pe bilet micsoreaza sansele de castig. Statistica, bat-o vina! Nu prelua sau mai ales nu da bani pe ponturi cumparate de la altii. Cei ce fac asta practica o forma de inselatorie pentru care ar fi bine sa petreaca foarte multi ani in puscarie. Sa ramana in puscarie!
Joaca putine meciuri, cote mai micute dar cu grad de incredere mai mare. Poti pierde si pe cote foarte mici la fel de bine. Cum e sa pierzi un bilet pe o cota de 1, 1?

| Simpatic a răspuns:

Nu exista si nu o sa existe niciodata asa ceva, pentru ca pariurile inseamna sa pariezi pe ceva ce probabil a se intampla, chiar daca cotele si smecheriile lor sunt matematice, evenimentele nu se intampla ca in matematica. Ei profita de aceste lucruri si stiu dinainte ca oricat de mult ar castiga unii, tot mai mare este numarul celor care nu nimeresc rezultatele, deci au o marja din care isi pot asigura profitul.
Mai simplu as putea sa iti explic de castigul setat la aparatele de tip slot machines, in care este stiut faptul ca aparatul este setat in asa masura incat sa iti dea un maxim de 10-15-20 % din cat se investeste, deci nimic nu este aleator. Ca asa ar putea sa ia unul 100.000 de lei, apoi urmatorul 100.000 de lei, apoi urmatorul 100.000 de lei, dar care este probabilitatea? nu exista liber arbitru la slot machines asa cum nu exista o reteta a castigurilor la pariurile sportive.
Oricum ar fi nu iti poti face din asta un trai, adica sa faci doar asta, poate sunt cativa care din asta traiesc, dar sunt numarati pe degete si pe langa faptul ca cunosc foarte bine sporturile la care joaca mai au si elementul denumit noroc, nu pot defini norocul dar sunt unii care au asa ceva si aia chiar castiga sume mari.
Dar sa nu uitam ca si aia care castiga, castiga tot din banii celor care joaca si pierd, deci singurii care castiga cu adevarat sunt casele de pariuri, care DACA NU ERAU PROFITABILE NU ERAU ATAT DE MARE LA NUMAR PRECUM FARMACIILE! Deci sa va dea de gandit de ce sunt atat de multe agentii de astea de pariuri daca toata lumea ar castiga.
Pe acelasi principiu traiesc si casinourile din Las Vegas, daca lumea ar castiga sume mari si des, nu ar mai exista cazinouri caci nu ar fi rentabile! Deci este o forma de escrocherie (asa o denumesc eu, voi denumiti-o cum vreti) prin care te duci de bunavoie si iti pierzi banii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, in ultima vreme toate meciurile sunt date peste cap, nu ai vazut aseara de abia a batut o Franta pe Moldova.
Eu inainte castigam des, in ultima vreme pierd in serie.

Bula
| Bula a răspuns:

Castigi 100% daca NU JOCI.

| Drimmero a răspuns (pentru ywar):

E barcelonist...e 'grele' pentru el meseria asta.

| Drimmero a răspuns:

Cine e atat de prost incat sa imparta castigul cu altul? Ia-o logic

| Xenoverse explică (pentru Drimmero):

Si pentru tine e usoara nu? Cred ca esti bata la pariuri.

| Drimmero a răspuns (pentru Xenoverse):

Am facut bani frumosi din pariuri.