anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, tpu.Stiti sali de fitness in Brasov care sa nu fie foarte scumpe? Multumescc!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu merita sa mergi la sala cand stai in Brasov, ai atata munte in jur si atat de mult aer curat, ca-i pacat sa nu faci antrenament pe munte sau macar pe coline.
In plus, nu te costa nimic, dar beneficiezi la maxim de atmosefara sanatoasa. Cati nu ar da sa aiba asa ceva in imprejurimi...
Este simplu, iti poti pune un rucsacel cu greutati in spate, chiar peturi cu apa... daca nu ai greutati, si alergi cu ele in spate. ESte un antrenament complex, complet si foarte sanatos.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns (pentru Violleta2022):

O sa iau in considerare raspunsul tau, dar am intrebat de sali de fitness, pentru ca eu nu fac sport in general, nu am rezistenta, nu pot sa alerg, si cu ajutorul unui instructor as putea sa fac putin sport, sa ma invete ce si cum trebuie sa fac si dupa poate o sa pot sa fac si ce ai spus tu. Oricum, multumesc pentru raspuns.

| Violleta2022 a răspuns (pentru LoveMeBabyasdfg):

Poate ca este timpul sa te apuci de un sport, cu un antrenor si sa muncesti ca sa devii fit.
Avantajele sunt enorme: primesti pe gratis toata educatia sportiva, iti intaresti sistemul imunitar si iti faci un corp frumos si armonios.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns (pentru Violleta2022):

Da, m-am gandit si la asta si chiar as vrea sa ma apuc de un sport din toamna.Insa, am 16 ani si nu stiu ce sport as putea sa fac la varsta asta, sa nu fie prea tarziu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru LoveMeBabyasdfg):

Prea tarziu pentru sport la 16 ani?
Nu-i niciodata prea tarziu pentru un sport, indiferent de varsta!
Sunt batrani care se apuca de alrgeta dupa 50 de ani si ajung sa participe la compionate internationale.
Sunt sportivi care joaca volei sau handbal pana la 40-50 de ani
Nimic nu te poate oprii daca ai ambitie, iar un sport de echipa iti da si pasiune sa joci, sa fii activ.
Mergi al o sala de sporti din Brasov si intereseaza-te, vorbeste cu antrenorii de acolo.
Volei, handbal, fotbal, inot, atletism, cislism orice se face in zona ta, este mai bun, decat o sala de fitnes unde platesti o gramada de bani si renunti cand nu mai ai bani sau nu-ti mai poti platii antrenorul personal.
Imi aduc aminte ca, sotul avea in echipa lor de divize A la volei, un tip micut de statura, cred ca avea 1.60-1.65m care era ridicator, si era considerat unul dintre cei mai buni ridicatori din tara.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns (pentru Violleta2022):

Multumesc mult pentru sfaturi.Si eu sunt foarte mica de statura, am 1, 54 si mereu am crezut ca nu as putea sa fac un sport de performanta din cauza asta.