| Goddessss a întrebat:


Te poți ingrasa într-o zi?
Gen dacă ai mâncat mai mult decât în general...
Alta intrebare: dacă mănânci mai mult sa zicem că cu vreo 300 de kcal in plus, și faci sport, caloriile alea se elimina sau raman?
Voi ce credeți?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu te poți îngrășa într-o zi, îngrășarea se face în timp dacă ai o alimentație nașpa și nu faci mișcare.
eu zic că dacă depășești limita de calorii cu 300 și faci mișcare care să fie echivalentu arderii 300 de calorii scapi de ele.

| aXy99 a răspuns:

Te ingrasi, dar prea putin sa iti dai seama. Totusi, poti sa retii apa si sa aia senzatia ca ai pus grasime, asta se poate intampla din cauza consumului crescut de carbohidrati. Kg de pe cantar nu sunt totul.

| PsyhoChild a răspuns:

Mai mult in general adica? Depinde de alimentul pe care il consumi.
Femeile trebuie sa consume 2000-2500 de calorii pe zi in functie de cata miscare fac.
Iar la ce spui tu depinde cat sport faci si ce exercitii practici deoarece nu toate ard acelasi nr de calorii.
Te ingrasi numai daca consumi mai multe calorii decat ai nevoie(2000). Un kg are vreo 7500 calorii deci poti calcula.

| SacuiuRobert926 a răspuns:

Depinde,
1. Sa te ingrasi intr-o zi nu te poti ingrasa foarte mult doar cu cateva zeci, sute de grame sau chiar 1 kg. Sa te ingrasi sau a slabi e nevoie de rabdare. Exista oameni care au facut provocare cu,, MA INGRAS NISTE KG intr-o zi" nu au putut, n-au cum. Exista vorba: daca vrei, poti.
Daca ai mancat mai mult decat in general intr-o zi si faci foarte putina miscare intr-o zi, te poti ingrasa un pic(pana la cateva sute de grame) dar daca faci tot asa in mai multe zile, se tot aduna si pana in cel mult 2 ani te poti ingrasa (chiar cu obezitate de gradul 3)
2. Depinde de ce fel de sport, unele sporturi nu prea iti elimina din calorii pentru ca fie nu le faci calumea fie asa sunt in general. Exista aplicatii pe telefon care te pune sa faci exercitii, daca nu le faci calumea nu prea iti consumi calori. Si ca sa stii cum se fac calumea sportul cauti pe internet un videoclip cu exercitiul respectiv. Daca vrei sa consumi calorii iti recomand sa te apuci de alergat dar si plimbatul consuma calorii dar nu asa mult cam cum e alergatul.

| CastraveteAlb a răspuns:

Salut! Nu ai cum sa te ingrasi intr-o singura zi, poti sa mananci si 15. 000kcal intr-o zi, nu o sa te ingrasi

| GeaniSmigalu a răspuns:

Daca mananci ca animalu 2 struti si 3 gaini te ingrasi intr o zi depinde de cum esti ca poti sa te ingrasi repede sau nu