| Bogdim0t a întrebat:

Bună TPU! happy Tot mă gândesc la reapucarea de un sport, dar mi-e frică că vârsta mă încurcă... Am 13 ani și m-am lăsat de judo acum 2 luni... Da, regret, dar îmi e rușine să mă reîntorc și părinți nu ar fi de acord spunând că trebuia să mă gândesc mai bine înainte și știu că antrenorul mă va primi, fiind un copil mai "solid". Credeți că m-aș putea apuca de un sport la 13 ani sau e prea târziu? Vă rog veniți cu idei. Apreciez tot ????

Răspuns Câştigător
| 3824060673 a răspuns:

Zero rușine. Ce tot zici acolo? Îți vei lua probabil niște centuri după primul antrenament, dar altfel cum poți avansa. Află în schimb ce iubești mai mult dintre Judo și distracția.

| Bogdim0t explică (pentru 3824060673):

Mersi laughing Acum ști și tu, poate ai trecut sau nu prin asta dar totuși, au trecut câteva luni de atunci... Am făcut și gimnastica de performanță 3 ani dar aceea a fost prea solicitantă, antrenamente lungi (în jur de 3 ore, uneori 3 jumate), antrenori duri (nu-i ăsta problemă că ar fi și normal) și trebuia să mă duc direct de la școală la antrenamente, ajungând acasă la ora 6 seara sad Problema mea a fost că la 13 ani e prea târziu să te apuci de un sport, mă gândeam să mă apuc de fotbal având în vedere că fratemiu face fotball de 3 ani, am mai trecut și eu pe la antrenamentele lui și la un moment dat, la un meci, un jucător nu a venit, am rămas șocat să văd că m-a băgat pe mine în meci! Dar chiar mi-a plăcut în meci, mai mult portar vreau (mereu mă pune fratemiu în poartă la meciuri?

| 3824060673 a răspuns (pentru Bogdim0t):

? tare, doar că fotbalul e un sport de moft azi (figuri gen?), dacă vrei să faci un sport adevărat de echipă fă rugby

| Bogdim0t explică (pentru 3824060673):

Am stat mai mult pe gânduri la judo și mi-am dat seama că nu eram bucuros făcând-ul. Mă refer la faptul că mă loveam mai mereu, antrenori erau foarte aroganți (aveau 2-3 copii preferați). antrenorul de care vorbeam în mesaj nu mai este antrenor la sala aceea. M-am apucat de fotbal în schimb laughing

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca taekwondo.
E un sport care pe langa faptul ca dezvolti tehnici de aparare, te si relaxeaza psihic.

| nukeyly a răspuns:

La 13 ani esti un fir de iarba in crestere, mai trebuie sa treci prin multe, si la 80 de ani te poti apuca de parasutism, doar sa vrei.

| Aditu94 a răspuns:

Fotbal,volei,baschet,tenis,ciclism,inot,ai de unde alege...niciodata nu e prea tarziu

| MilmolfayCuTaitei a răspuns:

Apuca te ca e inca devreme frate

| leeo2203 a răspuns:

Poți să te apuci de echitație, e un sport de la care te poți apuca chiar și la 5 ani chiar și la 30, deci e o idee destul de buna laughing îți dezvolți încrederea, mușchii cel mai mult, și chiar și echilibrul, nu mai zic că, îți faci o conexiune cu calul și ajungi sa l iubești foarte mult