|

Buna,vara asta sustin bacul, si dupa asta vreau sa ma apuc de sala la cel mai serios mod.Ideea este ca eu am un scop clar despre cum vreau sa arate impresia generala a corpului meu(ceva precum a lui zac efron sau ryan reynoalds)

Eu vreau sa obtin acel V-taper dar nu stiu daca corpul meu e facut pentru aceasta forma.Am 1,8 m, la solduri am masura de 93-94 cm si la talie de 79cm( procentul de grasime este undeva intre 12-14) si la piept-92 cm

Pot obtine un corp estetic precum cei doi? Am talia mica sau mare in comparatie cu corpul meu? Dar soldurile?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

De putut poti dar trebuie multa rabdare... depinde care este punctul din care pleci, nu stiu care este conditia ta niste cm nu ma ajuta prea mult, o poza ar ajuta. Sau daca ai spune si greutatea.

Deci ideea este ca se poate obtine, dar trebuie sa faci niste sacrificii, sa ai multa disciplina si mai ales RABDARE. Pentru ca in functie de care este conditia ta in momentul de fata, sa ajungi sa arati ca cei mentionati poate fi si un proces de cativa ani buni, in care trebuie sa te tii zilnic de programul de antrenamente si dieta alimentara.

Tine minte ei sunt actori, daca trebuie sa puna muschi pentru un film au tot timpul la dispozitie pentru asta, plus resurse financiare, sa mananci corect costa destul de mult.

Deci spune-mi mai multe detalii despre tine daca ai putea sa imi trimiti in privat o poza ar ajuta enorm, si vedem ce putem face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Nickname1890):

Si cum as putea sa iti dau poze?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru tiktak44):

Exista mesaj privat. Dai click pe profilul meu si imi trimiti un mesaj privat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In mod natural doar cei super inzestrati genetic ajung la o astfel de forma. Bineinteles, cu un antrenament, odihna si nutritie foarte bine puse la punct. Cei mentionati mai sus folosesc si anumite substante pentru a ajunge la forma ceruta pentru un anumit rol. Nu vreau sa te descurajez dar in mod natural nu o sa te dezvolti asa cum visezi. A nu se intelege ca indemn pe cineva sa foloseasca substante pentru dezvoltarea masei musculare. Mananca bine, antreneaza-te, odihneste-te corespunzator si rezultatele nu o sa intarzie sa apara. Mult spor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FitMan):

Eu m-am uitat la poze cu acesti actori,(cand nu erau lucrati aproape deloc) si pot spune ca nu aveau nimic special(vezi zac efron cand era adolescent)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cam da ai putea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează